Hoe wordt je vakantie jouw inspiratiebron?

,

Yeahhh! Het is tijd voor vakantie. Tijd voor strand, een ander land of de camping!

Vakantie is een heerlijke tijd om tot rust te komen, te ontspannen en … om weer inspiratie op te doen! Maar hoe zorg je ervoor dat je vakantie je inspiratiebron wordt?

De sleutel zit hier in de ontspanning die je meestal in je vakantie ervaart. Want juist doordat je je ontspant, word het je vaak duidelijk wat je in je leven wilt veranderen. Opeens zie je het. Hoe je leven leuker kan, plannen komen naar boven, er is een nieuw enthousiasme.

Je weet het zeker: ‘Na de vakantie ga ik het anders doen’. Herken je dat?

Verandering na vakantie

Niet voor niets maken veel mensen na hun vakantie vaak een grote verandering. Als hun werk hen al een tijdje niet meer bevalt, dan komen ze er na hun vakantie bijvoorbeeld achter dat het echt tijd is om te gaan doen wat ze wel leuk vinden. Het kan ook anders werken: als je relatie wat stroef is geworden, dan kan een vakantie – bij voorkeur met jezelf – je helpen om helder te krijgen wat je nu wilt met je relatie. Is het tijd om de relatie te verbreken of is het tijd om de relatie te verbeteren? Om een slag te maken in jezelf en een betere of leukere partner te worden.

In deze video delen Judith en ik hoe wij die ontspanning gebruiken om leuke dingen te doen met ons gezin én om weer geïnspireerd te raken.

En we vertellen je ook wat ons helpt om die inspiratie daadwerkelijk vorm te geven, zodra we weer terug zijn in ons ‘normale’ leven.

Fijne vakantie allemaal!

Wil je ook meer vanuit inspiratie leven?

Als je meer vanuit inspiratie wilt leven, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking.

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

Button: Voel je fit, vrij & happy! Doe mee met De Ontdekking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie