Geen inspiratie? Dit helpt!

,

Geïnspireerd zijn is superbelangrijk.

Alles begint bij inspiratie.

Of je een nieuw idee voor je werk wilt of dat je op een meer nieuwe manier naar jezelf en je leven wilt kijken. Hoe geïnspireerder je bent, hoe meer mogelijkheden je ziet.

Inspiratie is energie. Als je niet geïnspireerd bent, dan is je levensenergie gestagneerd. Je zit vast en voelt je fut- en doelloos.

Geen inspiratie en inspiratie-energie

Waar komt inspiratie dan vandaan? En wat kun je doen als je geen inspiratie hebt?

In ons energieveld zijn twee hoofdstromen. De aarde-energie stroomt door je ruggengraat van beneden naar boven. Deze energie zorgt ervoor dat je gezond blijft en dat je jezelf en je ideeën kunt manifesteren op de wereld. Om deze energie goed te kunnen opnemen, is het belangrijk dat je je lichaam bewoont. (je kunt hiervoor naar deze video kijken).

De andere energiestroom – de inspiratie-energie – gaat door je ruggengraat van boven naar beneden en bevat nieuwe inzichten en ideeën. Deze energie is afkomstig uit het oneindige bewustzijn dat je in essentie bent en transformeert je op een positieve manier. Deze energie geeft je als het ware een nieuwe update. Als je de inspiratie toelaat, word je een betere versie van jezelf. Je wordt creatiever, wijzer en liefdevoller. En krijg je betere ideeën.

Blokkades?

Als je je niet geïnspireerd voelt, dan wil dat dus zeggen dat de inspiratie-energie niet goed stroomt. De kunst is vervolgens om te onderzoeken hoe dat komt. Het kan zijn dat je een blokkade hebt in je buik doordat je een bepaalde emotie hebt ontkend. Bijvoorbeeld angst of onzekerheid.

Het kan ook zijn dat je wel geïnspireerd bent, maar dat je geen gehoor geeft aan de inspiratie. Je doet er niks mee. Misschien geloof je dat je de inspiratie geen vorm kunt geven. Het gevolg daarvan is dat de inspiratie op den duur stokt. Een dergelijke blokkade zit vaak rondom je nek.

Oneindig bewustzijn

Het is ook mogelijk dat je het (onbewuste) idee hebt dat inspiratie uit jou als persoon moet komen. Dat legt een druk op je waardoor de inspiratie-stroom minder sterk wordt. Een dergelijke blokkade bevindt zich meestal bij je kruin. Als dit het geval is, dan helpt het je om jezelf niet als ‘een persoon’ te zien, maar als oneindig bewustzijn.

Als je je niet geïnspireerd voelt, is het dus belangrijk om eerst bij jezelf te onderzoeken waar je geblokkeerd bent. Vervolgens kun je met je aandacht in die blokkade gaan en onderzoeken welke overtuigingen en emoties erin opgeslagen liggen. Met de methode De Innerlijke Bevrijding kun je dit proces op een effectieve en diepgaande manier doen.

Wil je ook geïnspireerder zijn?

Als je ook meer geïnspireerd wilt zijn, dan kun je overwegen om een persoonlijke sessie te doen of deel te nemen aan de zeer transformerende 2-daagse ‘De Ontdekking’.

Judith en ik helpen je graag verder zodat je je met al je talenten goed uit de verf komt.

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding delen we onze laatste inzichten, meditaties, transformatie en bewustwording. Alle video’s vind je op ons YouTube-kanaal. We hopen dat ze je inspireren!

Button: Voel je fit, vrij & happy! Doe mee met De Ontdekking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie