Persoonlijke sessies

Graag doet een van ons – Arjen Slijp en Judith van Oldeniel, oprichters van De Innerlijke Bevrijding en auteur van het gelijknamige boek – een individuele sessie van De Innerlijke Bevrijding met je.

Als je een grote kwestie hebt – je bent ontevreden over je leven, voelt je ongelukkig, bent ziek, het lukt je niet om je ‘droombaan’ te creëren en je wilt echt een proces aangaan om je leven te veranderen dan raden we je aan om ook de workshop De Ontdekking te doen en daarnaast een of meerdere persoonlijke sessies met een van ons.

Tijdens De Ontdekking leer je hoe je een groot deel van je proces zelf kunt doen en hoe je op een goede en effectieve wijze een sessie doet. Na het workshop weekend kun je je proces vervolgen door sessies te blijven doen met jezelf of door sessies uit te wisselen met andere deelnemers.

In een persoonlijke sessie kunnen we je meer vertellen over de oorzaak van het probleem: hoe stroomt de energie, waar is die geblokkeerd, wat heb je in jezelf te ontwikkelen etc. In die persoonlijke sessies begeleidt een van ons je zodanig zodat je al veel blokkades loslaat. Als je De Ontdekking hebt gedaan geeft diegene je tevens aanwijzingen op welke facetten je zelf of met andere deelnemers verder sessies kan doen. Zo ga je een krachtig bewustwordings- en helingsproces aan waarin werkelijk iets kan veranderen.

Je kunt sessies doen op de volgende gebieden:

Gezondheid: ziekte, lichamelijke klacht of blessure

Het is werkelijk mogelijk om je gezondheid te verbeteren. Het lichaam is weliswaar iets vast, maar zodra je op het niveau van energie en bewustzijn werkt (het niveau ‘onder’ of ‘voorbij’ het lichaam) kun je negatieve energie veranderen in positieve energie en daarmee je gezondheid verbeteren. In een persoonlijke sessie begeleidt een van ons je om de oorzaak van de ziekte of blessure op te sporen, blokkades op heffen en te ontdekken welke levenslessen erin besloten liggen. We kunnen je geen garantie geven en we zijn geen arts. Bij ziekte moet je ook altijd een arts raadplegen. We geven geen medische adviezen. Soms is genezing niet (meer) mogelijk. Maar zelfs dan kunnen sessies je helpen om beter met de ziekte om te gaan en om je fysieke situatie toch zo optimaal mogelijk te maken.

Inmiddels hebben we veel sessies met mensen gedaan op ziektes, lichamelijke klachten en op vele blessures.

Emotioneel welzijn

De Innerlijke Bevrijding werkt ook goed bij kwesties die betrekking hebben op je emotionele welzijn, zoals niet lekker in je vel zitten, angst, depressiviteit, ADHD, anorexia, borderline, paniekgevoelens en psychose. In een sessie kijken we hoe de energie in je lichaam stroomt en wat er nodig is om dit te optimaliseren. Welke blokkades zijn er en wat zijn de overtuigingen die hierin liggen opgeslagen? Daarna gaan we met je aan de slag om je meer in je lichaam te laten komen en opgeslagen emoties los te laten.

Werk of financiën

Sessies op dit gebied gaan over hoe je met vreugde en vervulling kunt werken, hoe je ontspannen je werk kunt doen, hoe je bedrijf succesvoller wordt of hoe je ervoor zorgt dat je een goed inkomen hebt. Een van ons begeleidt je om een duidelijke visie voor jezelf te ontwikkelen, laat je zien wat je blinde vlekken zijn, waar je je succes saboteert en helpt je om de onbewuste blokkades die je hebt op te ruimen. Dit is een inspirerend proces waarin je zult ontdekken dat succesvol zijn vooral een innerlijk proces is.

Relaties

Juist in de relaties die je hebt – met je partner, maar ook met je familie, vrienden of je leidinggevende – kom je vaak je grootste kwesties tegen. Bijvoorbeeld je hart gesloten hebben, emoties onderdrukken, je minderwaardig voelen, de ander domineren, jezelf niet durven uitspreken, jezelf onaantrekkelijk vinden, geen ruimte voor jezelf ervaren et cetera.

Als je samen met je partner wilt werken aan jullie relatie dan gaan we in de eerste sessie met jullie samen in kaart brengen wat jullie in de relatie tegenkomen. We onderzoeken welke persoonlijke kwesties ieder van jullie heeft die voor de spanning of problemen in jullie relatie zorgen. Hierna doen we met jullie afzonderlijk een aantal individuele sessies op de persoonlijke kwesties die in de relatie naar boven komen. De sessies gaan veel verder dan ‘gewoon’ praten: we lossen jullie patronen op waardoor jullie weer vrij in de relatie kunnen zijn. Of, als dat niet meer mogelijk is, om op een goede en harmonieuze wijze uit elkaar te gaan.

Spiritualiteit en bijdrage

Als je het gevoel hebt dat je niet weet waarvoor je leeft of wat het doel is van je leven dan kan dat voor een enorme leegte zorgen. Of als het je niet lukt om je essentie te ervaren – het bewustzijn dat je bent – dan begeleiden we je graag in een sessie om de weg daarnaartoe vrij te maken.

Andere thema’s op dit gebied zijn bijvoorbeeld ontdekken wat jouw bijdrage in de wereld is, hoe je meer vanuit je intuïtie kunt leven en meer in de flow kunt zijn.

Onze werkwijze

Aan het begin van een sessie kijken we als eerste naar de energie in je energieveld: waar stroomt de energie goed en waar zijn er blokkades? We begeleiden je om de blokkades op te ruimen waardoor er ruimte bij je ontstaat voor nieuw bewustzijn en nieuwe inzichten. Tijdens de sessie helpen we je om in te zien waar je je bevindt in het proces van herstel of bewustwording en wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen.

Het belangrijkste middel tijdens sessies is De Innerlijke Bevrijding, de methode die we zelf hebben ontwikkeld. Daarnaast maken we gebruik van een nieuwe, zeer effectieve en door ons ontwikkelde manier om blokkades op te sporen, de Kwantummethode.

Praktische informatie

Persoonlijke sessies geven we in het centrum HeartHouse in Bussum. Het is ook mogelijk een sessie te doen via  Skype, FaceTime of telefonisch. Deze sessies zijn net zo goed en krachtig als sessies waarbij we in dezelfde ruimte zijn.

Intake

Voorafgaand aan de sessie krijg je per email een bevestiging van de afspraak met hierin alle praktische informatie. Bij deze bevestigingsmail ontvang je een intakeformulier: het doel van het formulier is om je beter te leren kennen en te weten wat de kwestie is waarop je de sessie wilt doen.

Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken, kun je ons bellen of mailen: 06 22936517 (Arjen) / 06 22795521 (Judith) of arjen@deinnerlijkebevrijding.nl / judith@deinnerlijkebevrijding.nl Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken.

Kosten sessie:

Een sessie duurt in principe 1 uur en kost:

Voor particulieren:

Judith: € 95,00 per uur (incl. BTW)

Arjen: € 125,00 per uur (incl. BTW)

Voor bedrijven en organisaties (met factuur):

Judith: € 95,00 (excl. BTW)

Arjen: € 125,00 (excl. BTW)

Het adres van HeartHouse: Huizerweg 54, 1402 AD  Bussum

Ja, ik wil een individuele sessie met Arjen of Judith en ontvang graag een e-mail voor het maken van een afspraak.