De Ontdekking Judith en Arjen

Individuele sessies van De Innerlijke Bevrijding

We doen graag een individuele sessie met je tijdens een wandeling in de natuur rondom Hilversum of online.

Arjen en Judith hebben samen de methode De Innerlijke Bevrijding ontwikkeld en het gelijknamige boek geschreven.

Als je een verandering in je leven in gang wilt zetten – vitaler zijn, een fijnere relatie hebben, je droombaan creëren of wat dan ook – dan kun je daar met een van ons een individuele sessie op doen.

Tijdens een sessie ga je inzien hoe de verandering tot stand kan komen: hoe je de energie in jou kan optimaal laten stromen, volledig in je kracht staat en je potentie leeft. Met de begeleiding van Arjen of Judith kom je erachter wat dat heeft tegengehouden en laat je dat (negatieve overtuigingen, gedachten, opgeslagen emoties) los. Je krijgt nieuwe inzichten en ervaart de wijsheid en kracht in jezelf.

Je kunt sessies doen op de volgende gebieden:

Gezond en fit zijn

Het is werkelijk mogelijk om je gezondheid te verbeteren. Het lichaam is weliswaar iets vast, maar zodra je op het niveau van energie en bewustzijn werkt (het niveau ‘onder’ of ‘voorbij’ het lichaam) kun je negatieve energie veranderen in positieve energie en daarmee je gezondheid verbeteren. In een persoonlijke sessie begeleidt een van ons je om de oorzaak van de ziekte of blessure op te sporen, blokkades op heffen en te ontdekken welke levenslessen erin besloten liggen. We kunnen je geen garantie geven en we zijn geen arts. Bij ziekte moet je ook altijd een arts raadplegen. We geven geen medische adviezen. Soms is genezing niet (meer) mogelijk. Maar zelfs dan kunnen sessies je helpen om beter met de ziekte om te gaan en om je fysieke situatie toch zo optimaal mogelijk te maken.

Inmiddels hebben we veel sessies met mensen gedaan op ziektes, lichamelijke klachten en op vele blessures.

Je goed en krachtig voelen

Het is werkelijk mogelijk om je gezondheid te verbeteren. Het lichaam is weliswaar iets vast, maar zodra je op het niveau van energie en bewustzijn werkt, kun je negatieve energie veranderen in positieve energie en daarmee je gezondheid verbeteren. In een persoonlijke sessie begeleidt een van ons je om de oorzaak van een lichamelijke klacht, blessure of je niet fit voelen op te sporen, blokkades op te heffen en te ontdekken welke levenslessen erin besloten liggen. Het kan zijn dat genezing van een ziekte niet (volledig) mogelijk is. Maar zelfs dan kunnen sessies je helpen beter met de ziekte om te gaan en je fysieke situatie toch zo optimaal mogelijk te maken.

Werk en je ontwikkeling

Sessies op dit gebied gaan over hoe je met vreugde en vervulling kunt werken, ontspannen je werk kunt doen, je bedrijf succesvoller wordt of ervoor zorgt dat je een goed inkomen hebt. We begeleiden je om een duidelijke visie voor jezelf te ontwikkelen. We laten je zien wat je blinde vlekken zijn, hoe je je succes kunt vergroten en helpen je om geïnspireerd en daadkrachtig aan de slag te kunnen. Je zult ontdekken dat succesvol zijn vooral een innerlijk proces is.

Fijne relaties

Juist in de relaties die je hebt – met je partner en ook met familie, vrienden of collega’s – kom je vaak jezelf het meeste tegen. Het kan zijn dat je liefdevoller wilt zijn, je waardevoller wilt voelen, een meer gelijkwaardige relatie wilt hebben, jezelf meer wilt spreken, jezelf onaantrekkelijk vindt, meer ruimte voor jezelf wilt hebben of iets dergelijks.

Wat betreft een liefdesrelatie: als jij en je partner jullie relatie willen verbeteren, starten we met een gezamenlijke sessie. Daarin onderzoeken we wat jullie in de relatie graag willen veranderen. Daarna doet een van ons hierop met ieder van jullie afzonderlijk een aantal individuele sessies. Dat gaat veel verder dan ‘gewoon’ praten over: jullie laten patronen los waardoor jullie weer vrij in de relatie kunnen zijn. Of, als dat niet meer mogelijk is, kunnen jullie op een goede en harmonieuze wijze uit elkaar gaan.

Spiritualiteit en bijdrage

Als je het gevoel hebt dat je niet weet waarvoor je leeft of wat het doel is van je leven dan kan dat voor een enorme leegte zorgen. Of als het je niet lukt om je essentie te ervaren – het bewustzijn dat je bent – dan begeleiden we je graag in een sessie om de weg daarnaartoe vrij te maken.

Andere thema’s op dit gebied zijn bijvoorbeeld ontdekken wat jouw bijdrage in de wereld is, hoe je meer vanuit je intuïtie kunt leven en meer in de flow kunt zijn.

Praktische informatie

Individuele sessies geven we tijdens een wandeling op de hei bij Hilversum of online. Een online sessie is net zo diepgaand en helend als op de hei. We geven onze sessies al ruim 10 jaar online. 

Vind je het fijn om ons vooraf te leren kennen? Dat kan online of telefonisch. 

Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken, kun je ons bellen of mailen: 06 22936517 (Arjen) / 06 22795521 (Judith) of arjen@deinnerlijkebevrijding.nl / judith@deinnerlijkebevrijding.nl Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken.

Kosten:
Een sessie duurt een uur en kost € 150,00 per uur (voor particulieren incl. btw; voor zzp-ers, bedrijven en organisaties excl. btw)

Ja, ik wil een individuele sessie met Arjen of Judith en ontvang graag een e-mail voor het maken van een afspraak.