Verander jezelf en je leven écht!

Opgeslagen emoties

Elke keer als wij een emotie ervaren en die ontkennen of wegdrukken, dan slaan we de energie ervan op in ons energieveld en daarmee in ons lichaam. Wanneer we dit jaar in jaar uit doen, dan voelt ons energieveld ‘zwaar’ aan. Het is alsof we een oude jas dragen waarin veel opgeslagen emotionele pijn zit. In ons alledaagse leven heeft dit een ‘prijskaartje’: we voelen ons bijvoorbeeld somber of neerslachtig, onze relatie loopt niet lekker, we zijn niet geïnspireerd, zijn vaak moe of creëren niet wat we willen. Het kan ook zijn dat we onprettige ‘karaktertrekken’ ontwikkelen, zoals altijd alles beter weten of snel op de teentjes getrapt zijn.

Opgeslagen emoties opruimen

Met De Innerlijke Bevrijding ruim je opgeslagen emoties pijn op. Je bepaalt aan het begin van de sessie op welke kwestie je De Innerlijke Bevrijding wilt doen. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld een slecht lopende relatie of dat je vaak moe bent. Tijdens de sessie komen gedachten en emotionele pijn naar boven die met deze kwestie samenhangen, evenals eventuele herinneringen die met de pijn te maken hebben. De Innerlijke Bevrijding helpt je vervolgens om die emotionele pijn en gedachten los te laten.

Waardevolle inzichten

Tijdens De Innerlijke Bevrijding krijg je vaak waardevolle inzichten over je leven of de kwestie waarop je de sessie doet. Gedachten en emoties die met de kwestie samenhangen vervormen je waarneming. Door deze los te laten ontdek je dat je bepaalde ideeën over jezelf of het leven bent gaan geloven die niet waar zijn. Als je bijvoorbeeld altijd hebt gedacht dat je slecht of minderwaardig bent, kan je tijdens de sessie het inzicht krijgen en ervaren dat je goed bent zoals je bent.

Ervaren wie je werkelijk bent

Aan het eind van de sessie ervaar je wie je bent voorbij je vorm. Dus voorbij je lichaam, geslacht, nationaliteit, werk, inkomen, gezin et cetera. Wie je werkelijk bent, is heel en compleet, niet onderhevig aan tijd en onsterfelijk. Je ervaart dat je in essentie vrijheid, vreugde, liefde, kracht bent en dat je vanuit deze vreugde en vrijheid kunt leven.

De principes waarop De Innerlijke Bevrijding is gebaseerd, beschrijft Arjen Slijp uitgebreid in het gelijknamige boek. Je kunt het boek direct bestellen bij bol.com

De tweedaagse workshop ‘De Ontdekking’ is de beste en krachtigste manier om de helende en creërende werking van De Innerlijke Bevrijding zelf te gaan ervaren. Waarom? Gedurende twee dagen leef je De Innerlijke Bevrijding. Dat wil zeggen: je ruimt opgeslagen emoties op, krijgt diepe inzichten en ervaart wie je werkelijk bent.

In de agenda lees je wanneer de eerstvolgende workshop is.