Over Arjen Slijp & Judith van Oldeniel

Kort over Arjen:

Arjen Slijp heeft de chronische vermoeidheidsziekte ME/CVS gehad en lag een aantal jaren op bed. Hij bezocht verschillende artsen en therapeuten, maar bleef uitgeput. Pas toen hij de blokkade die de ziekte veroorzaakte – opgeslagen emotionele pijn – had opgeruimd, kon hij genezen.

Nadat Arjen was genezen van ME, liep hij later tegen vele andere kwesties bij zichzelf aan: onzekerheid, gevoelens van onveiligheid en het onvermogen om langdurig in een relatie te blijven. Op een gegeven moment wilde hij de oorzaak van deze kwesties net als bij de ME/CVS op het diepste niveau helen. Zo is De Innerlijke Bevrijding ontstaan.

Lees meer over Arjen Slijp

Kort over Judith

Zoals velen maakte ik in mijn leven een aantal ingrijpende gebeurtenissen mee. Een auto-ongeluk waarbij ik een whiplash opliep, als kind gepest worden, een aanranding en een scheiding. Sinds ik samen ben met Arjen staat De Innerlijke Bevrijding centraal in mijn leven. Daarmee heb ik de gebeurtenissen en de emotionele lading ervan alsnog losgelaten. Als iemand nu over een scheiding, aanranding, ongeluk of pesten vertelt, realiseer ik me vaak niet dat ik dat zelf ook mee heb gemaakt.

In de twaalf jaar dat ik samen ben met Arjen heb ik mij volledig gericht op bewustwording en transformatie. Ik heb Arjen ondersteund bij het schrijven van zijn boek De Innerlijke Bevrijding, heb samen met hem de methode verder ontwikkeld en veel mensen begeleid bij sessies van De Innerlijke Bevrijding. Daarnaast heb ik veel tijd en aandacht besteed aan het begeleiden van onze zoon in zijn eerste 10 levensjaren vanuit bewust ouderschap.

Lees meer over Judith van Oldeniel

Contact

Als je een vraag hebt, mail of bel ons dan gerust:
E-mail: arjen@deinnerlijkebevrijding.nl
Telefoon: 06 22 93 65 17