Wat is De Innerlijke Bevrijding?

De Innerlijke Bevrijding is de zeer effectieve methode waardoor je je weer goed, geïnspireerd en krachtig voelt. In een sessie van deze methode laat je negatieve overtuigingen, patronen en emoties los, krijg je diepe inzichten en ervaar je wie je in essentie bent. Het geeft je weer toegang tot de levensvreugde, power en wijsheid in je. Je kunt de methode toepassen op alles wat je in je leven wilt veranderen. Arjen en Judith hebben samen De Innerlijke Bevrijding ontwikkeld.

Je kunt dat ervaren tijdens het 2-daagse event ‘De Ontdekking: Leef je kracht & wijsheid!’.  Of in een individuele sessie met Arjen of Judith.

 

Gezond en fit zijn

Het nieuwe studiegebied de epigenetica bestudeert hoe de omgeving (stress, wat je gelooft, emoties) de werking van de genen beïnvloedt. Stamcelbioloog Bruce Lipton heeft daar veel onderzoek naar gedaan en stelt dat niet zo zeer onze genen onze gezondheid bepalen, maar vooral dat wat wij geloven. Je kunt de werking van bepaalde genen als het ware ‘aan’ of ‘uit’ zetten. De schakel daartussen is je perceptie: dat wat je gelooft. Hier lees je meer over het werk van Bruce Lipton.

De werking van je cellen wordt aangestuurd door wat je onbewust gelooft. Met De Innerlijke Bevrijding kun je onbewuste gedachten en overtuigingen die je niet dienen loslaten en zo dus een positief effect hebben op je gezondheid.

Je goed en krachtig voelen

Met De Innerlijke Bevrijding kun je ervoor zorgen dat je weer beter in je vel zit. Of je nu depressief bent, een lage eigenwaarde hebt of bijvoorbeeld om de dood van iemand rouwt; De Innerlijke Bevrijding helpt je om weer goed in je vel te zitten.

Fijne relaties

Met de methode De Innerlijke Bevrijding kun je je relatie met je partner of anderen die voor jou belangrijk zijn verbeteren. Door een sessie te doen word je je bewust van je patronen en laat je onderliggende overtuigingen los. Na een sessie voel je je weer vrij ten aanzien van de ander en kun je je hart weer voor diegene openen.

Zinvol werk en bewuste creatie

Met de methode De Innerlijke Bevrijding kun je je goed en snel ontwikkelen op je werk. Welke stap je op je werk ook wilt maken (bijvoorbeeld leidinggeven, promotie maken, je capaciteiten vergroten), met de Innerlijke Bevrijding maak je jezelf er klaar voor om die stap vanuit kracht en vertrouwen te realiseren. Door innerlijk te weten en te voelen dat jij de gewenst stap waard bent, ontstaat die nieuwe realiteit nagenoeg vanzelf.

Dat proces geldt voor alles wat je in je leven wilt manifesteren. Bijvoorbeeld een nieuwe relatie of een goedlopend bedrijf. Met De Innerlijke Bevrijding wordt je focus helder en krachtig, laat je belemmerende overtuigingen los en krijg je nieuwe inzichten die belangrijk zijn voor dat wat je wilt manifesteren.

Je kunt De Innerlijke Bevrijding zelf ervaren tijdens het 2-daagse event ‘Leef je kracht & wijsheid!’.  Of in een individuele sessie met Arjen of Judith.