De Verdieping - Judith en Arjen

De Verdieping: je meest transformerende jaar!

‘Wat een waanzinnig mooi traject is dit!’ – Rinske

Tijdens de Ontdekking heb je de transformerende en creërende kracht van de Innerlijke Bevrijding kunnen ervaren. Je weet dan dat het werkt en dat er nog zoveel meer mogelijk is in je leven. Wil je daarom verder gaan, dan is het jaartraject De Verdieping voor jou bestemd!

Dit jaartraject bestaat uit 12 trainingsdagen en is opgebouwd rond de levensgebieden gezondheid, goed in je vel zitten, relaties, creatie & werk, het doel van je leven.

Video De Verdieping: je meest transformerende jaar!

(tekst gaat verder onder de video)

Deelnemers vertellen hun ervaringen

Een aantal deelnemers vertelt enthousiast wat De Verdieping hen heeft gebracht.

(tekst gaat verder onder de video)

Wat kun je verwachten?

Een jaar lang veel sessies doen

Je doet sessies van de Innerlijke Bevrijding tijdens de trainingsdagen en in de periode tussen die dagen. Je gaat dan met je mede-deelnemers sessies uitwisselen (eventueel telefonisch of online) en sessies met jezelf doen.

De energie in je eigen energieveld waarnemen

Een van de belangrijkste vaardigheden die je tijdens dit traject leert is hoe je zelf de energie in je energieveld kunt waarnemen. Dus waar stroomt je energie goed en waar is die geblokkeerd of vervormd? Daardoor weet je ook wat je kunt doen om de energie weer volop te laten stromen.

Steeds gerichter sessies kunnen doen

Zodra je zelf de energie in je energieveld kunt waarnemen, kun je daar heel gericht sessies van de Innerlijke Bevrijding op doen. Je weet dan waar voor jou de sleutel ligt. Je ziet in waar je als het ware niet goed uitgelijnd bent.

Je creëert wat je echt wilt

In de sessies ga je aan de slag met wat jij wilt creëren in je leven. Je leert een nieuwe, door Arjen ontwikkelde methode waarmee je in combinatie met de Innerlijke Bevrijding dat kunt gaan manifesteren.

Je leeft meer vanuit je essentie: de kracht en wijsheid die je bent

De Verdieping is erop gericht je steeds vaker, sneller en makkelijker je essentie te laten ervaren. Je maakt de stap van het ego – dat problemen, emoties en ook ziektes veroorzaakt – naar wie je werkelijk bent. Je ervaart jezelf als het oneindige bewustzijn dat je in essentie bent. Je bent kracht en wijsheid. Tijdens het traject leer je hoe je steeds meer van daaruit leeft.

Wat je ontvangt tijdens De Verdieping

Arjen begeleidt je intensief gedurende dit traject. Tijdens de trainingsdagen ontvang je heldere uitleg, duidelijk uitgewerkte stappenplannen en schema’s, specifieke meditaties en ervaringsgerichte oefeningen. In de periode tussen de dagen ontvang je regelmatige inspirerende mailtjes van Arjen. Dit alles zorgt ervoor dat het transformatieproces snel op gang komt en dat je geïnspireerd en betrokken blijft.

Video: Ervaringen van deelnemers aan De Verdieping

Vijf deelnemers van De Verdieping vertellen hun positieve ervaringen. In het jaartraject hebben zij een diepe transformatie doorgemaakt.

(tekst gaat verder onder de video)

Het programma

Nadat je de 2-daagse ‘De Ontdekking: Leef je kracht & wijsheid!’ hebt gedaan, kun je direct meedoen met De Verdieping. Het programma is zo opgebouwd dat het niet uitmaakt op welk moment je instapt.

Het programma duurt 12 dagen en bestaat uit 6 levensthema’s die elk 2 dagen beslaan. Dit zijn de thema’s:

Gezondheid en je veilig voelen in de wereld

Wat hebben ziekte of lichamelijke ongemakken je te vertellen? Hoe kun je de energie ervan transformeren. Je ervaart waarom het belangrijk is om met je aandacht in je lichaam te zijn (en niet in je hoofd) en je ervaart hoe je dat kunt doen. Deze dagen gaan onder andere over actie nemen, vertrouwen hebben, stevig op aarde staan, grenzen aangeven, een sterk afweersysteem hebben, je eigen ruimte innemen.

Goed in je vel: jezelf goed en krachtig voelen

Je ervaart hoe je zwaarte in je energieveld –emoties die je hebt opgeslagen – kunt opruimen. Bij iedereen werkt het ego op een eigen specifieke wijze. Aan de hand van verschillende ego-structuren zie je in hoe het bij jou werkt. Je ervaart hoe het ego bij jou je energie vervormt en ontdekt welke overtuigingen hieronder liggen. En je ziet in dat deze overtuigingen leugens zijn, waardoor ze geen vat meer op je hebben. Deze dagen gaan onder andere over het voelen en loslaten van emoties, opruimen van onbewuste blokkades, levensvreugde ervaren.

Relaties: liefdevol en met een open hart

Je leert en ervaart hoe het ego werkt bij eenieder in je directe omgeving. Daardoor zie je in hoe je het beste met anderen kunt omgaan. Je ervaart hoe ‘de schaduw’ werkt: aspecten in ons die we onszelf niet toestaan en daarom onbewust op anderen projecteren. Je ervaart hoe je volledig jezelf kunt zijn en blijven in al je relaties. Deze dagen gaan onder meer over het loslaten van beperkende patronen in je relaties, negatieve ‘lijntjes’ met anderen loslaten, je hart openen.

Creatie & werk: geïnspireerd en vreugdevol creëren wat je echt wilt

We gaan in op hoe creatie werkt. Sommige mensen hebben goede ideeën, maar kunnen die niet neerzetten. Anderen kunnen veel neerzetten, maar hebben geen goede ideeën. Je leert een nieuwe, door Arjen ontwikkelde methode waarmee je in combinatie met de Innerlijke Bevrijding kunt manifesteren. De weg van inspiratie naar manifestatie. Je ontdekt hoe je meer overvloed (tijd, geld, mogelijkheden, vreugde etc.) in je leven creëert. Deze dagen gaan onder andere over jezelf neerzetten, doen wat je wilt, creativiteit, je uitspreken naar anderen.

Het doel van je leven

Deze dagen staan in het teken van wie je in essentie bent, wat van daaruit het doel is van je leven en hoe daar vorm aan te geven. Je ontdekt wat jouw bijdrage is aan mensen in je omgeving en de wereld. Je versterkt je vermogen om in korte tijd en in elke situatie over te schakelen van het ego naar het oneindige bewustzijn. Je ontvangt steeds makkelijker antwoorden van de wijsheid in jou op de vragen die je stelt. Deze dagen gaan over jouw unieke talenten, je intuïtie versterken, afstemmen op het bewustzijn dat je bent, synchroniciteit.

Vanuit bewustzijn leven

In deze twee dagen is er ruimte voor alles wat zich bij jou op dat moment aandient: je integreert het nog dieper in je aan de hand van de inzichten, technieken, oefeningen die je het afgelopen jaar hebt geleerd en natuurlijk met sessies van de Innerlijke Bevrijding. Daarnaast is er op de laatste dag een bijzondere afsluiting van een bijzonder jaar, waarin het duidelijk wordt dat iedereen de overstap heeft gemaakt van het ego naar het oneindige bewustzijn (de vrijheid en kracht die je bent).

Video: interview met deelnemer Pieter

Pieter is in het dagelijkse leven organisatie-adviseur. In deze video vertelt hij dat hij voorafgaand aan de Verdieping tevreden was over zijn leven. En toch ontbrak er nog iets. Hij vertelt hoe hij de zwaarte in zichzelf heeft getransformeerd. Nu voelt het leven veel lichter aan en geniet hij veel meer van dat wat zich in zijn leven aandient.

Pieter is een zoals hij zelf zegt ‘een nuchter mens die eigenlijk nergens in gelooft’. Juist daarom spreekt de Innerlijke Bevrijding hem zo aan, omdat je nergens in hoeft te geloven. De ervaring van de Innerlijke Bevrijding spreekt voor zich.

(tekst gaat verder onder de video)

Ervaringen van deelnemers

‘Van burn-out en suïcidale gedachten naar een krachtige vrouw’

Ik ben door De Verdieping getransformeerd van een vrouw met ernstige angststoornissen, burn-out, suïcidale gedachten en totale onthechting, tot wie ik in essentie ben; een vrije, vreugdevolle, krachtige vrouw vol liefde en vertrouwen.

Linda Vermaas

‘Verbluffend en inzichtelijk. Ik ben meer gaan vertrouwen op mijn intuïtieve kennis’

De Verdieping is verbluffend en inzichtelijk. Ik voel dat ik groter ben dan al die emoties. Het leven zelf is gericht op heelwording, groei en zelfontplooiing en het ervaren van het eindeloze bewustzijn is hierin een enorme steun. Dat is wat ik veel meer ben gaan voelen. Door de training van Arjen ben ik meer gaan vertrouwen op de intuïtieve kennis in mij die altijd aanwezig is.

Karen van Leer

‘Dankzij de Verdieping ben ik nu mijn droom aan het manifesteren’

Tijdens het creatieproces zag ik mijzelf kleurrijk en groots tekenen aan een ontwerptafel en liefdevol met mensen in contact zijn en dingen regelen. Ik werd zo blij als een kind. En ik was me er opeens van bewust dat als ik echt de intentie had een droombaan te hebben ik het wel degelijk waar kon maken. Mijn niet-te-durven-droom begint zich te manifesteren, omdat ik, elke keer opnieuw, het oude durf los te laten en de creatie kan laten ontstaan.

Eva Spoor

Elke keer een stukje van jezelf herboren, vernieuwd en getransformeerd’

Tijdens het traject wordt op een prettige, liefdevolle en doortastende wijze een stukje van jezelf herboren, vernieuwd en getransformeerd. Deze veranderingen vinden plaats op het lichamelijke, emotionele en spirituele niveau. Na elke dag heb je een voldaan gevoel waarin een creatieve impuls aanwezig is.

Elsie Franken

‘Het is een APK-keuring voor mijn lichaam. Zeer de moeite waard’

Ik ben blij dat ik gekozen heb voor De Verdieping. De opbouw van het traject is professioneel en overzichtelijk. Het geeft mij het gevoel een soort APK-keuring voor mijn lichaam te doen. Je leert wie je werkelijk bent steeds beter kennen, wat een fantastisch gevoel geeft. Arjen doet het goed, professioneel en met verdieping. Kortom zeer de moeite waard.

Femke Wikkerman

‘Een jaar op reis om de prachtigste ontdekkingen te doen’

Het mooie van De Verdieping vind ik de onderwerpen die aan bod komen en de verbreding en verdieping ervan. Samen met Arjen en een groep mensen een jaar op reis om de prachtigste ontdekkingen te doen. Arjen was daarbij een liefdevolle en leerzame reisleider. Het heeft mij veel levensplezier en prachtig contact met het bewustzijn gegeven. Wat is dat mooi en wat mag je daarmee veel mooie dingen voor jezelf en anderen creëren.

Monique Kleij

Wat kun je met de Verdieping?

De Verdieping is bedoeld voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Na dit traject ben je er klaar voor om eventueel te beginnen met ‘De Opleiding/De Masterclass’. Als je ‘De Opleiding’ met succes afrondt en aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je gecertificeerd Professioneel Begeleider worden. Je kunt dan onder de naam ‘De Innerlijke Bevrijding’ sessies aan volwassenen geven in je eigen praktijk en vermeld worden op de site van de Innerlijke Bevrijding.

Voorwaarde voor deelname aan De Verdieping is dat je de tweedaagse ‘De Ontdekking: leef je kracht & wijsheid!’ hebt gevolgd.

Vrijblijvend gesprek over De Verdieping

Als je meer wilt weten over De Verdieping en of dit traject bij jou past, dan spreek ik (Arjen) je graag. Je kunt me hierover bellen op 06 22936517 of me een mailtje sturen en dan bel ik jou graag terug: arjen@deinnerlijkebevrijding.nl

Praktische info

Arjen Slijp en Judith van Oldeniel

Wij – Arjen en Judith – geven dit traject samen. Sommige dagen zullen we samen geven, andere dagen worden een van ons gegeven.

Wij leven De Innerlijke Bevrijding al bijna 20 jaar. We hebben de methode samen ontwikkeld en hebben inmiddels vele workshops en sessies gegeven. En natuurlijk doen we zelf ook nog regelmatig sessies voor onze eigen ontwikkeling.

Locatie: House of Vitality in Hilversum

De Verdieping wordt gegeven in het prachtige centrum ‘House of Vitality’ in Hilversum (Melkpad 2, 1217 KC Hilversum).

Het is eventueel mogelijk om De Verdieping (gedeeltelijk) online te doen. Als je dat wilt, bel dan svp even om de praktische kant daarvan te bespreken.

Data

Nadat je De Ontdekking hebt gedaan, kun je elk moment instappen.


Creatie & werk: geïnspireerd en vreugdevol creëren wat je echt wilt

vr. 19 april 2024
vr. 24 mei 2024

Het doel van je leven

vr. 28 juni 2024
Vr. 30 augustus 2024

Vanuit bewustzijn leven

Vr 4 oktober 2024
vr. 15 nov. 2024

Gezondheid en je veilig voelen in de wereld

Vr. 6 december 2024
Vr. 17 januari 2025

Goed in je vel: jezelf goed en krachtig voelen

vr. 14 februari 2025
vr. 14 maart 2025

Relaties: liefdevol en met een open hart
vr. 11 april 2025
vr. 23 mei 2025

Deelnamebedrag 

Particulieren

Deelnamebedrag voor particulieren: € 2.495,- incl. BTW.

ZZP-ers, bedrijven en organisaties

Deelnamebedrag voor ZZP-ers, bedrijven en organisaties: € 2.495,- excl. BTW.

Je ontvangt van ons een factuur.

Betaling in termijnen

Het is ook mogelijk om De Verdieping in termijnen te betalen: je betaalt dan 4 termijnen van € 687,50 en in totaal € 2.750,-. (voor particulieren incl. BTW; voor bedrijven en organisaties excl. BTW).

Thema’s ook afzonderlijk te volgen

Vanaf nu is het mogelijk om de 6 thema’s van De Verdieping afzonderlijk van elkaar te volgen: je kunt dus zelf bepalen wat voor jou het belangrijkst is.

Elk thema bestaat uit 2 dagen en kost: € 550,00 (particulieren incl. btw, bedrijven en zzp-ers excl. btw)

Aftrek van belasting of vergoeding via je bedrijf of organisatie

Als je als ZZP-er werkt of een eigen bedrijf hebt, dan kun je de kosten van De Verdieping mogelijk aftrekken van de belasting. Overleg met je boekhouder of met de Belastingdienst naar de mogelijkheden.

Als je bij een bedrijf of organisatie werkt is het wellicht mogelijk dat je werkgever de kosten voor je betaalt in het kader van coaching of persoonlijke ontwikkeling.

Beschrijving De Verdieping in ‘bedrijfstaal’

Voor je leidinggevende kun je een beschrijving van  De Verdieping krijgen in ‘bedrijfstaal’. Ik hoor het graag als je dat wilt.

Ik ben er graag bij!

In de agenda vind je een overzicht van het eerstvolgende traject.

Je bent van harte welkom om mee te doen! Om je aan te melden of meer informatie te ontvangen over De Verdieping kun je Arjen bellen op 06 22936517 of mailen naar arjen@deinnerlijkebevrijding.nl.

Je kunt ook onderstaand formulier invullen.

Ja, ik meld me graag aan.