Over Arjen Slijp

Op mijn negentiende kreeg ik de chronische vermoeidheidsziekte ME/CVS en lag bijna vijf jaar op bed. Ik bezocht verschillende artsen en therapeuten, maar bleef uitgeput. Pas toen ik de blokkade die de ziekte veroorzaakte – opgeslagen emotionele pijn – had opgeruimd, kon ik genezen.

Na het genezen van ME liep ik later tegen andere kwesties in mezelf aan: onzekerheid, gevoelens van onveiligheid en het onvermogen om langdurig in een relatie te blijven. Op een gegeven moment wilde ik de oorzaak van deze kwesties – net als bij de ME/CVS – op het diepste niveau helen. Zo is De Innerlijke Bevrijding ontstaan.

Al 25 jaar geef ik persoonlijke sessies en workshops op het gebied van bewustwording, heling en creatie. In 2002 ben ik met mijn werkzaamheden in de communicatie gestopt – ik was onder meer eigenaar/partner van een reclamebureau – en leg me sindsdien volledig toe op heling en bewustwording.

Lezingen voor het bedrijfsleven

Ook geef ik workshops en lezingen bij bedrijven en organisaties met onderwerpen als stressvermindering, optimale prestatie, flow, menselijk gedrag, authentiek leiderschap en De Innerlijke Bevrijding.

Samen met een partner heb ik het reclamebureau Tafel 23 geleid. Daarnaast heb ik bij TBWA/Company Group gewerkt. Ik ben aangesloten bij de Speakers Academy.

Ik heb lezingen en workshops gegeven aan onder meer:

 

Contact

Als je een vraag hebt, mail of bel me dan gerust:
E-mail: arjen@deinnerlijkebevrijding.nl
Telefoon: 06 22 93 65 17

De praktijk van De Innerlijke Bevrijding is gevestigd in het centrum Heart House in Bussum. Je kunt er gratis parkeren en Heart House is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Adres van de praktijk in Heart House:

Huizerweg 54
1402 AD Bussum

Postadres:

Van Riebeeckstraat 5,
1403 XH Bussum