Over Judith van Oldeniel

Zoals velen maakte ik in mijn leven een aantal ingrijpende gebeurtenissen mee. Een auto-ongeluk waarbij ik een whiplash opliep, als kind gepest worden, een aanranding en een scheiding. Sinds ik samen ben met Arjen staat De Innerlijke Bevrijding centraal in mijn leven. Daarmee heb ik de gebeurtenissen en de emotionele lading ervan alsnog losgelaten. Als iemand nu over een scheiding, aanranding, ongeluk of pesten vertelt, realiseer ik me vaak niet dat ik dat zelf ook mee heb gemaakt.

In de twaalf jaar dat ik samen ben met Arjen heb ik mij volledig gericht op bewustwording en transformatie. Ik heb Arjen ondersteund bij het schrijven van zijn boek De Innerlijke Bevrijding, heb samen met hem de methode verder ontwikkeld en veel mensen begeleid bij sessies van De Innerlijke Bevrijding. Daarnaast heb ik veel tijd en aandacht besteed aan het begeleiden van onze zoon in zijn eerste 10 levensjaren vanuit bewust ouderschap.

Voordat ik Arjen ontmoette was ik jarenlang werkzaam als directiesecretaresse. Daarbij heb ik mijn sterke intuïtie altijd goed kunnen gebruiken en verder kunnen ontwikkelen. Nu zet ik deze eigenschap graag in bij de begeleiding van volwassenen en kinderen in persoonlijke sessies van De Innerlijke Bevrijding en bij het geven van workshops samen met Arjen.

Contact

Als je een vraag hebt, mail of bel ons dan gerust:
E-mail: judith@deinnerlijkebevrijding.nl
Telefoon: 06 22 79 55 21

De praktijk van De Innerlijke Bevrijding is gevestigd in het centrum Heart House in Bussum. Je kunt er gratis parkeren en Heart House is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Adres van de praktijk in Heart House:

Huizerweg 54
1402 AD Bussum

Postadres:

Van Riebeeckstraat 5,
1403 XH Bussum