Over Judith van Oldeniel

Al ruim 13 jaar loop ik samen met Arjen het pad van bewustwording en transformatie. De Innerlijke Bevrijding staat centraal in ons leven. Met onze methode heb ik een aantal ingrijpende gebeurtenissen uit het verleden en de emotionele lading ervan alsnog losgelaten. Als iemand nu over een scheiding, aanranding, ongeluk of pesten vertelt, realiseer ik me vaak niet dat ik dat zelf ook mee heb gemaakt.

Het leven voelt voor mij nu als een aaneenschakeling van mogelijkheden en uitdagingen met ontwikkelingspotentieel. De Innerlijke Bevrijding is de tool om in mijn kracht te blijven staan en te ‘groeien’.

Arjen en ik hebben de methode samen ontwikkeld en ik heb hem ondersteund bij het schrijven van zijn boek. Inmiddels heb ik al veel mensen begeleid bij sessies van De Innerlijke Bevrijding. Ook ondersteun ik Arjen waar mogelijk bij het geven van de workshops.

Intuïtie

Voordat ik Arjen ontmoette was ik jarenlang werkzaam als directiesecretaresse. Daardoor is mijn intuïtie en het verbinden met en aanvoelen van mensen in mij sterk ontwikkeld. Die eigenschappen ervaar ik nu als bijzonder waardevol bij het begeleiden van volwassenen en kinderen in persoonlijke sessies van De Innerlijke Bevrijding en bij het geven van de workshops samen met Arjen.Contact

Als je een vraag hebt, mail of bel ons dan gerust:
E-mail: judith@deinnerlijkebevrijding.nl
Telefoon: 06 22 79 55 21