Workshops

1. ‘De Ontdekking’ (2-daagse workshop)

Deze workshop is de beste en krachtigste manier om de helende en creërende werking van de Innerlijke Bevrijding zelf te ervaren. Gedurende twee dagen leef je de Innerlijke Bevrijding. Dat wil zeggen: je ruimt opgeslagen emoties op, krijgt diepe inzichten en ervaart wie je werkelijk bent. Klik hier voor meer informatie De Ontdekking.

2. ‘De Verdieping’ (eenjarig traject)

Dit traject is voor mensen die de helende kracht en creërende werking van de Innerlijke Bevrijding tijdens de workshop ‘De Ontdekking’ reeds hebben ervaren en die het proces van heling, bewustwording, creatie, meer vrijheid en vanuit het oneindige bewustzijn willen leven. Klik hier voor meer informatie over De Verdieping.

3. De opleiding & De Masterclass (eenjarig traject)

Tijdens De opleiding en De Masterclass ervaar je en leer je hoe je je visie neer zet en maak je een kwantumsprong in je ontwikkeling. Na het volgen en succesvol afronden van deze opleiding kun je onder bepaalde voorwaarden gecertificeerd worden als professioneel begeleider van de Innerlijke Bevrijding. Klik hier voor meer informatie over de Opleiding / De Masterclass.

Ervaringen van mensen die de Innerlijke Bevrijding hebben gedaan.

In de agenda vind je de data van de workshops