2-daagse ‘Voel je fit, vrij & happy!’

vr 20 & vr 27 november 2020 

(1e dag in Bussum en 2e dag online)

Je ervaart dat het werkelijk mogelijk is om jezelf en je leven te veranderen. Van binnenuit. Dat maakt deze 2-daagse zo sterk werkt.

Wat wil jíj́ veranderen?

– vitaler zijn?
– meer levensvreugde ervaren?
– een gezondere levensstijl?
– succesvoller zijn in je werk?
– meer zelfvertrouwen hebben?
– je eigen bedrijf starten of laten groeien?
– een liefdevolle relatie hebben?
– je waardevoller voelen?
– met passie voluit leven?

Wij nodigen je uit om je potentie volop te leven!

Krachtiger, waardevoller, liefdevoller

Twee dagen ga je met jezelf aan de slag! In een positieve en veilige omgeving ontdek je dat het mogelijk is om te bereiken wat je wilt.

Elk probleem in je leven is veroorzaakt door negatieve energie: negatieve gedachten, emoties en conditioneringen. Als je deze energie transformeert, bevrijd je jezelf. Daarna voel je je krachtiger, waardevoller, liefdevoller en lacht het leven je weer toe.

De methode De Innerlijke Bevrijding, die Arjen en Judith zelf hebben ontwikkeld, maakt dit voor jou mogelijk.

(Tekst gaat verder onder video)

Hoe verloopt een sessie van De Innerlijke Bevrijding?

Allereerst bepaal je wat je wilt veranderen. De Innerlijke Bevrijding – de methode – bestaat uit een krachtig en toegankelijk stroomschema. Daarmee komen alle facetten naar boven die voor jou belangrijk zijn om los te laten.

Wat je wilt veranderen is bijvoorbeeld dat je vaak moe bent, niet lekker in je vel zit of je relatie niet goed loopt. Je bepaalt wat je wél wilt (positieve intentie) en formuleert dat in een positieve zin, bijvoorbeeld: ‘Ik voel me goed’ of ‘Ik heb een goede relatie’.

Aan de hand van het stroomschema laat je alle negatieve gedachten, overtuigingen en emoties los. Je ziet in dat die niet de waarheid zijn. Je krijgt nieuwe inzichten en komt te weten wat wél waar is. Zo word je je bijvoorbeeld bewust dat je goed bent zoals je bent.

Dat is dan geen oppervlakkig mentaal inzicht, maar een diep innerlijk weten. Na de sessie ervaar je de vrijheid, wijsheid en stilte in je en voel je je beter!

Dit is dan geen oppervlakkig mentaal inzicht, maar een diep innerlijk weten.  Doordat je zo veel hebt losgelaten en nieuwe inzichten hebt gekregen ervaar je de vrijheid, wijsheid en stilte in je. Na elke sessie voel je je beter!

Ervaringen van anderen

‘Het is een APK-keuring voor mijn lichaam. Zeer de moeite waard’ – Femke

‘Ik voel me beter dan ooit’ – Saskia van der Weck

‘Van zware slaapmiddelen af’ – Caroline Hermans

‘Mijn droom begint zich te manifesteren’ – Eva

‘Mijn psychotherapeut kon mij niet verder helpen. De Innerlijke Bevrijding wel’ – Linda Vermaas

Hier vind je meer en uitgebreide ervaringen van anderen.

Favoriete zelfhulpboek The Optimist (Ode)

Wie is Arjen?

Ik – Arjen Slijp – geef deze 2-daagse al meer dan 10 jaar. Op mijn twintigste heb ik vijf jaar de vermoeidheidsziekte ME/CVS gehad waarvan ik volledig ben hersteld. Hierdoor ben ik erg geïnteresseerd geraakt in de relatie tussen lichaam en geest. Al 25 jaar bruis ik van de energie, sport ik veel en werk ik elke dag met plezier.

Wat kun je verwachten tijdens de 2-daagse ‘Voel je fit, vrij & happy!’

 • De 2 dagen bestaan uit een ijzersterk, afwisselend programma (Arjen en Judith geven deze 2-daagse al 10 jaar met succes): ze leggen je uit hoe je jezelf diepgaand kunt veranderen, je doet oefeningen, meditaties en natuurlijk sessies van De Innerlijke Bevrijding.
 • Het programma is diepgaand. Er is veel vreugde en er wordt veel gelachen.
 • Je verandert jezelf en daarmee je leven. En je ontdekt hoe je met De Innerlijke Bevrijding je gezondheid, hoe je je voelt, relaties en werk kunt verbeteren.
 • Je ervaart en leert op een goede manier sessies van De Innerlijke Bevrijding te doen.
 • Je doet twee sessies op iets wat jij graag wilt bereiken in je leven.
 • Je geeft twee sessies aan andere deelnemers. Hoewel we allemaal andere uitdagingen ondervinden in ons leven, verloopt het ‘spel’ van gedachten, overtuigingen en emoties bij ieder van ons hetzelfde. Het geven van een sessie aan een ander geeft je meer inzicht in dit spel.
 • Je krijgt diepe antwoorden vanuit de wijsheid en waarheid in jou op vragen die voor jou belangrijk zijn.
 • Je doorziet het ego met zijn onware gedachten in jou en laat onbewuste overtuigingen en patronen die je niet dienen los.
 • Je ervaart hoe je kunt creëren wat je wél wilt.
 • Je ontvangt een map met het stroomschema van De Innerlijke Bevrijding, inclusief extra oefeningen en aanwijzingen die niet in het boek staan.
 • Na afloop krijg je alle emailadressen van je mededeelnemers, zodat je ook na deze twee dagen sessies kunt blijven uitwisselen. Zo kun je verder gaan met de positieve beweging die je in gang hebt gezet.

De Innerlijke Bevrijding is de APK-keuring voor je lichaam.

Femke Wikkerman
Femke Wikkerman

Ik heb mijn droom gemanifesteerd.

Eva Spoor
Eva Spoor

Dankzij De Innerlijke Bevrijding ben ik mijn eigen coach geworden.

Monique Kleij
Monique Kleij

Getransformeerd van een vrouw met suïcidale gedachten naar een krachtige, vreugdevolle persoonlijkheid.

Linda Vermaas
Linda Vermaas

2-daagse: 1 dag in Bussum en 1 dag online

Vrijdag 20 november vindt De Ontdekking plaats in het prachtige centrum Heart House in Bussum. Vrijdag 27 november (de 2e dag) is online via een live zoom-verbinding.

Twee dagen lang ga je in een veilige en liefdevolle omgeving met jezelf aan de slag. Daarna kun je vanuit kracht en volledig opgeladen weer verder met je leven! En als je dan weer een uitdaging tegenkomt in je leven, kun je zelf De Innerlijke Bevrijding toepassen om weer positief verder te kunnen.

Als je enthousiast bent over mogelijkheden van de methode en er verder mee aan de slag wilt gaan, dan kun je na deze 2-daagse direct instromen in het jaartraject De Verdieping. Je hebt dan de mogelijkheid om jezelf en je leven op alle gebieden – gezondheid, hoe je je voelt, relaties en werk – op een diep niveau te transformeren.

Eerstvolgende 2-daagse ‘Voel je fit, vrij & happy!’

 • vrijdag 20 en vrijdag 27 november 2020 (1e dag in Bussum, 2e dag online)
 • vrijdag 19 en vrijdag 26 maart 2021 (1e dag in Bussum, 2e dag online)

Ik ben er graag bij!

Aftrek van belasting of vergoeding via je bedrijf of organisatie

Als je als ZZP-er werkt of een eigen bedrijf hebt, dan kun je de kosten van de 2-daagse waarschijnlijk aftrekken van de belasting. Check het bij je belastingadviseur.

Als je bij een organisatie werkt is het wellicht mogelijk dat die de kosten voor je betaalt in het kader van coaching of persoonlijke ontwikkeling. Voor je leidinggevende kun je een beschrijving van de 2-daagse ‘Voel je fit, vrij & happy!’ krijgen in bedrijfstaal.

De deelnemersbijdrage voor ‘Voel je fit, vrij & happy!’:

Voor particulieren:

€ 345,00 incl. BTW

Voor ZZP-ers, bedrijven en organisaties:

€ 345,00 excl. BTW. Je ontvangt daarvoor een factuur.

Mocht je het financieel zwaar hebben, dan denken we graag met je mee om je deelname toch mogelijk te maken.

In de agenda vind je een overzicht van de eerstvolgende 2-daagse. 

Om je aan te melden of meer informatie te ontvangen over deze 2-daagse kun je Arjen bellen op 06 22936517 of mailen naar arjen@deinnerlijkebevrijding.nl.

Je kunt ook onderstaand formulier invullen.

Ja, ik meld mij aan voor de 2-daagse ‘Voel je fit, vrij & happy!’. Graag ontvang ik de e-mail met de bevestiging van deelname, alle praktische informatie en het intakeformulier.