Voel je fit, vrij & happy!

Met deze tweedaagse ervaar je dat het werkelijk mogelijk is om jezelf en je leven te veranderen. Van binnenuit. En juist dat maakt het zo sterk.

Welke stap wil jij zetten?

– vitaal zijn?
– je vrij en vreugdevol voelen?
– een verslaving overwinnen?
– succesvoller zijn in je werk?
– vol zelfvertrouwen zijn?
– je eigen bedrijf starten of laten groeien?
– een liefdevolle relatie hebben?
– je gezondheid optimaliseren?
– met passie voluit leven?

Wij nodigen je uit om het maximale uit jezelf halen!

Krachtiger, waardevoller, liefdevoller

Twee dagen ga je met jezelf aan de slag! In een stimulerende omgeving ontdek je dat het mogelijk is om te groeien. Je hebt jezelf (te) klein gehouden en nu wil je jezelf bevrijden.

Hoe dan? Elk probleem in je leven is veroorzaakt door negatieve energie: gedachten, emoties en conditioneringen. Als je deze energie transformeert, dan bevrijd je jezelf. Daarna voel je je krachtiger, waardevoller, liefdevoller en lacht het leven je weer toe.

De methode “De Innerlijke Bevrijding”, die wij hebben ontwikkeld, maakt dit proces voor jou mogelijk. Je ervaart en leert deze methode. Zodat je ook na de tweedaagse je ontwikkeling kunt voortzetten.

(Tekst gaat verder onder video)

Hoe verloopt een sessie van De Innerlijke Bevrijding?

Allereerst bepaal je waarop je de sessie wilt doen. De Innerlijke Bevrijding – de methode – bestaat uit een krachtig en toegankelijk stroomschema. Daarmee komen alle facetten naar boven die voor jou belangrijk zijn om los te laten.

Wat je wilt veranderen is bijvoorbeeld dat je vaak moe bent, niet lekker in je vel zit of je relatie niet goed loopt. Je bepaalt wat je wél wilt (positieve intentie) en formuleert dat in een positieve zin, bijvoorbeeld: ‘Ik voel me goed’ of ‘Ik heb een goede relatie’.

Aan de hand van het stroomschema laat je alle negatieve conditioneringen, overtuigingen en emoties los. En je krijgt inzichten. Je ziet in welke overtuigingen niet waar zijn en wat wél waar is. Zo word je je bijvoorbeeld bewust dat je goed bent zoals je bent.

Dit is dan geen oppervlakkig mentaal inzicht, maar een diep innerlijk weten.  Doordat je zo veel hebt losgelaten en nieuwe inzichten hebt gekregen ervaar je de vrijheid, wijsheid en stilte in je. Na elke sessie voel je je beter!

Ervaringen van anderen

‘Het is een APK-keuring voor mijn lichaam. Zeer de moeite waard’ – Femke

‘Ik voel me beter dan ooit’ – Saskia van der Weck

‘Van zware slaapmiddelen af’ – Caroline Hermans

‘Mijn droom begint zich te manifesteren’ – Eva

‘Mijn psychotherapeut kon mij niet verder helpen. De Innerlijke Bevrijding wel’ – Linda Vermaas

Hier vind je meer en uitgebreide ervaringen van anderen.

Favoriete zelfhulpboek The Optimist (Ode)

Wie zijn Arjen en Judith?

Arjen Slijp en Judith van Oldeniel geven dit retreat al vele jaren. Op zijn twintigste heeft Arjen vijf jaar de vermoeidheidsziekte ME/CVS gehad, waarvan hij is genezen. Tien jaar later werd hij burn out; ook daarvan is hij hersteld. Ook Judith heeft haar leven met De Innerlijke Bevrijding diepgaand getransformeerd. Judith: ‘Als iemand nu over een scheiding, aanranding, ongeluk of pesten vertelt, realiseer ik me vaak niet dat ik dat zelf ook mee heb gemaakt’.

Wat kun je verwachten tijdens De Ontdekking?

 • Je leert hoe je jezelf kunt veranderen. En hoe dit werkt voor je gezondheid, hoe je je voelt, relaties en werk.
 • Je ervaart en leert op een goede manier sessies van De Innerlijke Bevrijding te doen. Ieder mens heeft blinde vlekken waardoor sessies niet goed of optimaal verlopen. Tijdens dit retreat word je je bewust van jouw blinde vlekken.
 • Je doet twee sessies van De Innerlijke Bevrijding op iets wat jij graag wilt in je leven.
 • Je geeft twee sessies aan andere deelnemers. Daardoor zie je nog beter hoe het spel van positieve bewuste intenties versus onbewuste conditioneringen werkt en wat jij kunt doen om de kwaliteit van je leven zelf te verbeteren.
 • Je krijgt diepe antwoorden van de wijsheid en stilte in jou op vragen die voor jou belangrijk zijn.
 • Je ervaart hoe het ego (= je onbewuste conditioneringen die je niet dienen) in jou werkt, doorziet patronen en laat ze los.
 • Je ervaart hoe je makkelijker kunt creëren wat je wel wilt.
 • Je ontvangt een map met het stroomschema van De Innerlijke Bevrijding, inclusief extra oefeningen en aanwijzingen die niet in het boek staan.
 • Na afloop krijg je alle emailadressen van je mededeelnemers, zodat je ook na dit retreat sessies kunt blijven uitwisselen. Zo kun je jouw proces van transformatie, bewustwording en creatie blijven voortzetten.

De Innerlijke Bevrijding is de APK-keuring voor je lichaam.

Femke Wikkerman
Femke Wikkerman

Ik heb mijn droom gemanifesteerd.

Eva Spoor
Eva Spoor

Dankzij De Innerlijke Bevrijding ben ik mijn eigen coach geworden.

Monique Kleij
Monique Kleij

Getransformeerd van een vrouw met suïcidale gedachten naar een krachtige, vreugdevolle persoonlijkheid.

Linda Vermaas
Linda Vermaas

Sfeervolle locatie: centrum HeartHouse

Arjen en Judith geven de 2-daagse De Ontdekking in het prachtige centrum HeartHouse in Bussum met sfeervolle zalen en ontmoetingsruimte.

Twee dagen lang ben je met jezelf aan de slag in een stimulerende en liefdevolle omgeving. Je krijgt tweemaal een uitgebreide lunch. Daarna kun je vanuit kracht en volledig opgeladen weer verder met je leven!

Eerstvolgende 2-daagse De Ontdekking

 • vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2020
 • vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020

Ik ben er graag bij!

Uitgebreide lunches

Bij de 2-daagse zijn 2 uitgebreide lunches inbegrepen.

Aftrek van belasting of vergoeding via je bedrijf of organisatie

Als je als ZZP-er werkt of een eigen bedrijf hebt, dan kun je de kosten van de 2-daagse ‘De Ontdekking: Voel je fit, vrij & happy!’ (waarschijnlijk) aftrekken van de belasting. Overleg met je boekhouder of met de Belastingdienst naar de mogelijkheden.

Als je bij een bedrijf of organisatie werkt is het wellicht mogelijk dat die de kosten voor je betaalt in het kader van coaching of persoonlijke ontwikkeling. Voor je leidinggevende kun je een beschrijving van ‘De Ontdekking: Voel je fit, vrij & happy!’ krijgen in ‘bedrijfstaal’ (dus in down-to-earth-taal zonder spirituele woorden of begrippen).

De deelnemersbijdrage voor ‘De Ontdekking: Voel je fit, vrij & happy!’:

Voor particulieren:

€ 345,00 (incl. BTW)
Voor ZZP-ers, bedrijven en organisaties:
€ 345,00 (excl. BTW). Je ontvangt een factuur.

In de agenda vind je een overzicht van de eerstvolgende 2-daagse.

Om je aan te melden of meer informatie te ontvangen over De Ontdekking kun je Arjen bellen op 06 22936517 of mailen naar arjen@deinnerlijkebevrijding.nl.

Je kunt ook onderstaand formulier invullen.

Ja, ik meld mij aan voor ‘De Ontdekking: Voel je fit, vrij & happy!’. Graag ontvang ik de e-mail met alle praktische informatie en het intakeformulier.