Hoe kun je van rugpijn afkomen?

,

<i

Bij 90% van alle mensen met rugpijn is er geen lichamelijke oorzaak: er is dus geen aandoening of schade aan het lichaam die de pijn veroorzaakt. Natuurlijk kun je naar een fysiotherapeut gaan die met oefeningen en massages hopelijk je klachten vermindert.

Daarnaast is het aan te raden om je eigen kracht, bewustzijn en zelfhelend vermogen optimaal te gebruiken om te herstellen. Wat is de reden van je klachten? Waarom gebeurt dit nu in je leven? De plek van de rugpijn (onder, midden, boven) kan je veel vertellen over de thematiek waarmee je klachten waarschijnlijk te maken hebben.

Onderrug, middenrug, bovenrug

In de video vertel ik hoe je het herstel van je rug zelf kunt bevorderen door met energie en bewustzijn te werken. Ook vertel ik je wat de thema’s zijn voor pijn in de onderrug, middenrug en bovenrug. Je zult ontdekken dat de exacte locatie van de pijn in je rug je veel vertelt over de thematiek. In het kort: mensen die pijn hebben in de onderrug hebben vaak het gevoel dat ‘ze het alleen moeten doen in het leven’. Pijn in de rug wijst vaak op problematiek met ‘de wil’, vaak is de wil van de mensen in hun jeugd beschadigd of zelfs ‘gebroken’ door bijvoorbeeld een ouder. Pijn in de bovenrug heeft vaak te maken met het dragen van een last, dat kan bijvoorbeeld de zorg zijn voor iemand, een financiele last of een ervaring die veel impact heeft gehad.

En wist je dat pijn in je rug ook veroorzaakt kan worden door een lichte scheefstand van je bekken? Ik wens je veel inspiratie en een gezonde rug! Ik adviseer je bij (langdurige) rugpijn altijd een arts te raadplegen. Ik ben geen arts en geef dus geen medische adviezen.

Rugpijn? Doe er zelf wat aan!

Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking. Ik wens je een hoge eigenwaarde toe!

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie