Hoe kun je geld verdienen met wat je het liefste doet?


Hoe fijn zou het zijn als je een inkomen verdient met wat het liefste doet? Met je hobby dus.
Dan hoef je nooit meer te werken. En kun je de hele dag doen wat je graag doet.

Waarmee zou jij je geld willen verdienen? Met reizen, acteren, yoga doen, schrijven, sporten, mensen helpen… Je kunt het zo gek niet verzinnen. Overal kun je tegenwoordig geld mee verdienen. Op een volkomen eerlijke manier, omdat je iets doet wat waardevol is voor iemand.

Reclamecampagnes en spirituele boeken

Ik heb deze stap zelf 15 jaar geleden gemaakt. Toen maakte ik overdag reclamecampagnes voor grote bedrijven. ’s Avonds las ik spirituele boeken, mediteerde ik en wilde alles weten over de relatie tussen geest en lichaam.

De reclame vond ik leuk, maar deed ik voor het geld. Bij alles wat met spiritualiteit en bewustwording te maken had, lag mijn hart.

Inmiddels, jaren later, verdien ik mijn geld met mijn ‘hobby’ en waar mijn interesse naar uitgaat. Daar ben ik nog steeds erg dankbaar voor.

Draken en draakjes

Die omschakeling is niet vanzelf gegaan. Het is vooral een innerlijk proces geweest waarin ik heel wat draken en draakjes moest verslaan.

Achteraf bezien was het helemaal niet zo’n moeilijk proces. Maar dat is altijd zo, achteraf. Daarom deel ik in deze video mijn inzichten en het proces dat ik heb gelopen om van dat wat ik het liefste doe mijn werk te kunnen maken.

Als je denkt of zelfs als het jouw ervaring is dat jij niet van je hobby je werk kunt maken, kijk dan vooral naar de video.

Nu al gaan geven

In deze video heb ik het over hoe jij kunt gaan ‘staan’ in wat je het liefste doet, hoe je jezelf daarin kunt laten zien en waarom het zo belangrijk is of je wel echt gelooft in jezelf en wat je te bieden hebt. En ik heb het ook over waarom het zo belangrijk is om nu al te gaan geven. Om nu al te gaan doen wat je wilt doen, ook al verdien je er nog niets mee.

Dat geld, lieve mensen, dat komt namelijk ‘vanzelf’. Dat is een bijproduct als jij doet wat je heel graag doet. En als je er je tijd, liefde, aandacht, passie, creativiteit, doorzettingsvermogen en energie in legt.

Als je meer wilt weten over bewuste creatie, dan kun je deze video eens bekijken (van alweer een aantal jaar geleden).

 

Wil je ook doen wat je leuk vindt en daarmee geld verdienen?

Als je ook je geld wilt verdienen met waar je hart ligt, dan is het belangrijk om hier een bewust proces van te maken. Ik raak je dan aan om  een persoonlijke sessie te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking.

Wij – Judith en Arjen – vinden het erg fijn om je verder te helpen!

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding delen wij onze laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Alle video’s vind je op ons YouTube-kanaal. We hopen dat ze je inspireren!

Button: Voel je fit, vrij & happy! Doe mee met De Ontdekking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie