Van je passie je onderneming makenAls je van je passie je onderneming maakt, hoef je nooit meer te werken. 😉

Dat is wat ik zelf heb gedaan en ik kan het iedereen aanraden.

Je kunt tegenwoordig met van alles een inkomen verdienen. Júist met datgene waar jouw hart en interesse ligt. Yoga, sporten, reizen, een nieuw duurzaam product, gezond eten… Om maar eens wat te noemen.

Waar ligt jouw hart? En wat kun je daarmee voor een ander betekenen?

In deze video vertel ik je welke 2 stappen daarbij komen kijken.

Dromen en concretiseren

  • Wat is je visie of je idee (wat wil je gaan doen)?

  • Hoe ga je dat als onderneming neerzetten?

Stap 1 is heel leuk om te doen. Durf te dromen: Wat zou je doen als alles mogelijk is? Daarna ga je het concreter maken. Hoe je kun daarmee anderen helpen (de basis van elk bedrijf)?

Stap 2 is ook genieten. Dan ga je je idee concretiseren. In eerste instantie is dat een innerlijk proces. Geloof je dat het werkelijk mogelijk is om je bedrijf levensvatbaar te maken? Ben je het waard? Heb je overtuigingen die de verwezenlijking van je droom saboteren?

En hoe zorg je ervoor dat je werkelijk tot actie komt? Allemaal interessante punten die jouw aandacht vragen als ondernemer.

Je bedrijf echt van de grond laten komen

Ik vertel je ook hoe je jouw bedrijf kan ‘laden’ met positieve energie. Dat wil zeggen dat je de wind in de zeilen krijgt en je bedrijf ook echt van de grond komt. We zijn geneigd om ons te richten op wat we graag willen hebben. Klanten, een goed lopend bedrijf, omzet etc. Om je bedrijf te ‘laden’ met positieve energie is het juist belangrijk om in de gevende energie te gaan staan. Voor wie kun je wat betekenen? Daarmee breng je positieve energie op gang die uiteindelijk in versterkte mate bij je terugkomt. 🙂🍀

Meer daarover in de video.

Veel inspiratie en ik lees graag in de comments wat jij wilt gaan doen!

Ook van je passie je onderneming maken?

Wil je ook van je passie je bedrijf maken? Dan raad ik je aan om naar de 2-daagse ‘De Ontdekking: Voel je fit, vrij & happy!’ te komen. Daarin ervaar je en leer je hoe je wat je wilt werkelijk concreet kunt neerzetten. Hoe zet je je idee neer en ontstaat er een goedlopend bedrijf. Natuurlijk ben je ook welkom voor een persoonlijke sessie op dit gebied. 

Wij – Judith en Arjen – vinden het erg fijn om je verder te helpen!

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding delen wij onze laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Alle video’s vind je op ons YouTube-kanaal. We hopen dat ze je inspireren!2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie