Makkelijker creëren wat je wilt

Verlang je er wel eens naar dat datgene wat je in je leven wilt vormgeven, makkelijker zou kunnen ontstaan? Je wilt iets en voelt diep van binnen dat dit ook een oprechte wens is, maar om de een of andere reden manifesteert het zich maar niet. Ook al neem je actie, heb je een goed plan, ben je enthousiast en praat je er met anderen over. Wat is het dan waardoor het niet van de grond komt?

Richt je aandacht vooral naar binnen

Dat is een goede en terechte vraag. Waarschijnlijk is het belangrijkste dat je je aandacht niet alleen naar buiten richt (actie nemen, met anderen erover praten etc), maar voor vooral ook naar binnen. Is er iets in jou – waarschijnlijk iets waarvan je je niet bewust bent – waardoor datgene wat je wenst niet kan ontstaan?

 

Uiteindelijk zal alleen datgene in je leven ontstaan waarvan je gelooft dat het kan ontstaan. Overtuigingen over dat je het wellicht niet waard bent, dat nu niet het moment is, dat het niet loyaal is aan je vader om succesvol te zijn of welke overtuiging dan ook, zorgen ervoor dat wat jij wil niet kan ontstaan.

Een krachtige oefening

Met de methode De Innerlijke Bevrijding kun je makkelijker creëren wat je wilt. Wanneer je je onbewuste (gedachten, emoties, patronen) in lijn brengt met je bewuste intenties kun je makkelijker bereiken wat je wilt, omdat je jezelf dan niet meer saboteert. Of je nu een nieuwe baan wilt of een relatie wilt aangaan, een succesvoller bedrijf wilt hebben of makkelijker wilt studeren.
In dit filmpje doe ik een oefening met je: ik nodig je uit iets te noemen wat je wilt creëren en laat je vervolgens ontdekken of je tegen de creatie ervan nog (onbewuste) sabotages hebt.

Wil je makkelijker creëren in je leven?

Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking.

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie