Hoe kun je je intuïtie versterken?

 

Hoe kun je je intuïtie versterken? Intuïtie is ‘weten zonder het geconditioneerde denken’. Het is de TomTom van je ziel. Een goed werkende intuïtie is handig en onmisbaar. Daardoor weet je bijvoorbeeld zonder concrete aanwijzingen of iemand te vertrouwen is. En weet je wanneer je iets wel of juist beter niet kunt zeggen tegen je partner, collega of wie dan ook.

Zo heeft mijn intuïtie mij eens uit een benarde situatie gehaald in India; ik wist toen dat ik ergens heel snel weg moest zijn. Daarover vertel ik onder andere in deze video.

Werkt je intuïtie wel goed?

Je intuïtie komt voort uit het bewustzijn dat je in essentie bent en staat buiten tijd en ruimte. Iedereen beschikt over intuïtie. Het kan wel zijn dat je er niet meer op durft te vertrouwen. Misschien heeft het je ooit teleurgesteld. In dat geval is de vraag: werkt je intuïtie wel goed? Opgeslagen emoties en overtuigingen kunnen je ‘TomTom’ minder nauwkeurig maken.

Het goede nieuws is dat je het altijd kunt herstellen en er weer op kunt leren vertrouwen. Met een sessie van de Innerlijke Bevrijding kun je ervoor zorgen dat je intuïtie weer perfect werkt. Daarnaast raad ik je aan om regelmatig aandacht te geven aan die innerlijke stem. Door vragen te stellen aan je intuïtie en goed naar de antwoorden te luisteren. En vergeet vooral niet om achteraf de balans op te maken: dus voor jezelf te bepalen of je intuïtie het bij het rechte eind had. Dat heeft er bij mij voor gezorgd dat ik nu zoveel mogelijk op mijn diepere weten probeer te vertrouwen.

Wil je ook je intuïtie vergroten?

Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen. 

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

Button: Voel je fit, vrij & happy! Doe mee met De Ontdekking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie