Eenvoudige en zeer krachtige tip bij blessures

 

Afgelopen zomer had ik last van een zeer pijnlijke slijmbeursontsteking (bursitus) bij mijn heup. Ik loop al 23 jaar hard, dus een blessure in dit gebied lijkt niet zo raar. Lopen was pijnlijk, traplopen was al helemaal vervelend. Gelukkig ben ik weer nagenoeg hersteld van de blessure.

Geen zin in cortison-injectie

In de gebruikelijke medische behandeling – een cortison-injectie – had ik geen zin. Ik had van andere mensen gehoord dat je dan weliswaar een paar weken van de pijn verlost bent, maar dat die pijn daarna weer gewoon terugkomt. Ik besloot daarom om deze blessure ook met bewustwording en energie te genezen. Ik wist ook dat als je daar voor kiest dit niet altijd de makkelijkste of de snelste weg is. Maar het is wel de beste weg: ik was ervan overtuigd dat deze blessure mij wat te leren had. En die oorzaak wilde ik naar boven halen zodat ik in de toekomst deze blessure niet meer hoef te hebben.

3 tips

In deze video vertel ik je wat ik daarvoor heb gedaan. Ik heb 3 tips. De laatste is een eenvoudige en zeer krachtige, die je direct kunt toepassen als je zelf een blessure hebt of een pijnlijke plek in je lichaam.

Inmiddels ben ik weer volledig hersteld van de slijmbeursontsteking. Ik loop weer 1 x per week 1 uur tot 1,5 uur hard. En deze blessure heeft mij dankzij alle sessies die ik er op heb gedaan ook weer wat wijzer gemaakt. 🙂

Heb je last van een blessure? Doe er wat aan met De Innerlijke Bevrijding!

Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking.

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie