Hoe je daadwerkelijk je visie realiseert: Dorien van Nieukerken (Heart House) & Arjen Slijp

 

Dorien van Nieukerken had een duidelijke visie: zij wilde een groot en inspirerend centrum voor persoonlijke ontwikkeling creëren. Sinds deze zomer heeft Bussum ‘Heart House’; een een groot verzamelpand waarin haar Heart to Heart Centrum voor welzijn en inspiratie is gevestigd.

Amsterdamse School

Het heeft 4 grote zalen, behandelkamers, een café en prachtige lange gangen. Ook werken er coaches, trainers en duurzame ondernemers in dit gebouw. Ooit was het pand een Huishoudschool gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Nu is het een oase van rust, ruimte en positieve energie.

Alle workshops van De Innerlijke Bevrijding worden sinds de opening van Heart House in een van prachtige zalen van dit centrum gegeven. En sinds begin 2018 gaat een lang gekoesterde wens van Judith en Arjen van De Innerlijke Bevrijding in vervulling: ze hebben in Heart House nu zelf een prachtige praktijkruimte! Een van de redenen dat wij zo graag onze praktijk in dit pand wilden hebben was vanwege de goede energie. Vrijwel iedereen die het pand betreedt zegt: ‘Wat voelt het hier goed!’

Met tegenslagen omgaan

In dit interview vertelt Dorien hoe zij haar visie heeft neergezet. Hoe ze met tegenslagen is omgegaan, hoe zij de juiste mensen om zich heen heeft verzameld (financier, architect, projectbegeleider etc.) die allemaal haar visie hebben gesteund en mogelijk hebben gemaakt.

Heb jij een droom of visie en je wilt weten hoe je die neerzet? Wil je weten waarom creativiteit zo belangrijk is en hoe het beste kunt meegaan met de flow? In deze video vertelt Dorien van Nieukerken je hoe je daadwerkelijk je visie kunt realiseren.

Wil je makkelijker creëren in je leven?

Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen. 

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie