Hoe kun je in je kracht staan?

Het is ontzettend belangrijk om in je kracht te staan. Je kunt geweldige plannen hebben en mooie ideeën…. Maar als jij niet in je kracht staat, als jij niet helemaal congruent bent met waar jij voor staat, dan komt je boodschap bij niemand over. Je bent ontkracht en dat heeft veel nadelige effecten op je leven.

Innerlijke sabotages

Zorg er dus voor dat je in je kracht staat. Nu is het wel belangrijk om te realiseren dat dit van moment tot moment verschilt. Het kan zijn dat je als je bij je vrienden bent volledig in kracht staat, maar als je op je werk bent niet. Dat heeft te maken met je innerlijke sabotages. Waarschijnlijk zijn er dan onbewuste overtuigingen in jou die in je werk naar boven komen en die je dus ontkrachten. Het is belangrijk om die sabotages op te lossen, zodat jij je krachtig en levenslustig voelt.

Stappen nemen

Welke stappen kun je doorlopen om in je kracht te staan? Allereerst is het belangrijk dat je je bewustzijn in je lichaam brengt. Als je niet met je aandacht in je lichaam bent, dan zweef je als het ware. Je bent dan heel makkelijk om te duwen. Dat komt doordat de energie naar boven, naar je hoofd gaat.

Hoe breng je meer energie in je lichaam in plaats van naar je hoofd? Voel je voeten op de grond en adem in je buik. Wees heel aanwezig in je lichaam. Door je aandacht op je lichaam te focussen merk je dat er minder energie naar je hoofd gaat.

Je energieveld versterken

Komt er als je je aandacht naar je lichaam brengt een emotie bij je omhoog? Zo ja, voel de emotie en laat zo de energie ervan uit je lichaam en energieveld gaan. Door zo in je lichaam te zijn kun je de energie van de aarde opnemen en versterk je energieveld en je aanwezigheid. En dus sta je ‘in je kracht’.

Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking. Ik wens je een hoge eigenwaarde toe!

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie