Wat ik te leren had van mijn hersenschudding

Zeven weken geleden heb ik tijdens mijn vakantie een hersenschudding opgelopen. Een ongelukje op een trap. Ik rende hard de keldertrap op en stootte mij hoofd aan een ijzerenbalk. De klap was hard. En ik hoopte na een paar dagen van de pijn verlost te zijn, maar helaas. Ik had een hersenschudding waar ik ruim 6 weken last van heb gehad. Tijdens mijn vakantie kon ik helaas weinig leuke dingen meer doen en na mijn vakantie heb ik 3 weken niet kunnen werken.

Tijd voor rust en bezinning

Ik ga ervan uit dat dit soort ervaringen – een ongeluk in dit geval – niet voor niets gebeuren en dat ik er iets van te leren heb. De klap op mijn hoofd dwong mij tot rust en gaf mij tijd om op bed te liggen. Vanuit die rust komt de bezinning en krijg je inzichten over wat je in je leven kunt veranderen. Daarbij heb ik vanzelfsprekend De Innerlijke Bevrijding veelvuldig toegepast: met deze methode laat je oude opgeslagen emoties los, krijg je nieuwe inzichten en ervaar je het eindeloze bewustzijn dat je bent.

In het filmpje vertel ik je wat dit ongeluk mij allemaal heeft laten inzien. Ook vertel ik wat er precies zeven jaar geleden met mij gebeurde. Ook iets met een trap. En een ongelukje. En wat voor mij het verband is tussen de ene en de andere ervaring.

Wil je ook wijzer worden na een tegenslag?
Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking.

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie