Tijdschrift ‘The Optimist’ (Ode): ‘De Innerlijke Bevrijding’ bij 10 meest favoriete boeken

,
In deze editie van ‘The Optimist’ met als thema ‘Word uw eigen goeroe’ is het boek De Innerlijke Bevrijding gekozen als een van de favoriete zelfhulpboeken.

Het tijdschrift The Optimist (voorheen Ode) vroeg haar lezers in de editie van deze maand naar hun favoriete zelfhulpboeken. In het artikel met daarin de favoriete 10 boeken staat ‘De Innerlijke Bevrijding’, naast de boeken van schrijvers als Wayne Dyer, Byron Katie en Marshall Rosenberg.

Het thema van The Optimist is ‘Word uw eigen goeroe’. En daar kan ik me met De Innerlijke Bevrijding helemaal bij aansluiten. Want: De Innerlijke Bevrijding is de methode die je zelf kunt leren waarbij je blokkades opruimt, diepe inzichten krijgt en je essentie ervaart. Aan het eind van de sessie stel je vragen aan het diepe, ongeconditioneerde bewustzijn dat je zelf bent. Dus inderdaad, luister naar Je Zelf en niet naar de goeroe. 🙂

‘Alle goede adviezen die ik ooit heb gehoord vallen met dit boek op zijn plek’

Linda Vermaas beschrijft in het artikel van The Optimist waarom ze zoveel aan De Innerlijke Bevrijding heeft gehad:

‘Ik heb best wat zelfhulpboeken gelezen. Meestal krijg ik al lezend al de kriebels omdat de schrijver mij – voor mijn gevoel – niet in mijn waarde laat of erg ver van mijn realiteit gaat. Ik ben ook maar een mens en heb zo mijn eigenaardigheden.
En als je het hebt over leiderschapsboeken: tja, ik ben een aantal jaar manager geweest en heb de nodige bijeenkomsten met bijbehorende boeken gehad. Allemaal leuk hoor en overal steek je wel wat van op, maar of het je echt helpt? Vaak ontbreken de handvatten. Adviezen te over, maar wat heb je eraan als je ze niet kunt integreren?

Er is één boek dat mij echt heeft geholpen. Dat boek maakt heel duidelijk hoe je in elkaar zit en hoe je meer grip krijgt op je eigen processen en zo je hele leven. Waarbij alle goede adviezen die je ooit hebt gehoord, gelezen of gekregen op z’n plek vallen. Dat boek is de Innerlijke bevrijding van Arjen Slijp.

Aan de hand van zijn eigen zoektocht naar herstel en verdieping laat hij de lezer kennis maken met zijn methode om in verbinding te komen met je diepste zelf (de Bron of welke naam je er ook aan geeft). Met een eenvoudig stroomschema kun je alle facetten van je leven onderzoeken, helen en veranderingen creëren.

‘Mijn acupuncturist zei dat dit boek me wel eens kon helpen’

Vóór mijn kennismaking met De Innerlijke Bevrijding was het niet best met mij gesteld. Ik had een zware burn out, angstaanvallen en raakte mijn baan kwijt. Mijn psychotherapeut was uitgepraat en wist mij niet verder te helpen herstellen. Ik wist dat het antwoord op herstel ergens in mijzelf zat, maar kon er niet bij komen – en diverse therapievormen ook niet. Op aanraden van een acupuncturist las ik De Innerlijke Bevrijding van Arjen Slijp, dat boek zou mij wel eens kunnen helpen zei hij. Nou daar heeft hij helemaal gelijk in gekregen!

Ik raad dit boek aan iedereen aan die de moed heeft om écht naar zichzelf en zijn/haar eigen processen wil kijken. Dit geldt voor geestelijke processen, relaties, fysieke gezondheid en ook voor iedereen die iets wil veranderen (creëren) in het leven op welk gebied dan ook. Kortom lezen! En doen! De Innerlijke Bevrijding van Arjen Slijp’.

Wil je ook De Innerlijke Bevrijding ervaren?

Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking.

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

Button: Voel je fit, vrij & happy! Doe mee met De Ontdekking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie