Candida Albicans genezen

In de jaren dat ik op bed lag met M.E. had ik ook Candida Albicans (een schimmelinfectie). Ik volgde een zeer streng dieet (geen suiker en fruit, nauwelijks koolhydraten) maar dat alleen was niet voldoende om ervan te genezen. Pas nadat ik me ging verdiepen in wat het mij te leren had, ben ik hiervan genezen. Het ging er bij mij om dat ik mijn levenskracht helemaal ging toestaan en mijn leven ging leiden op een wijze die bij mij paste.


Diep verlangen om volop te leven
In deze video vertel ik over een vrouw met Candida Albicans. De Candida was ontstaan in een tijd waarin ze zich te buiten ging aan allerlei uitspattingen. Daaronder – zo ontdekte ze tijdens de sessie die ik met haar deed – lag een diep verlangen om volop te leven. Dit verlangen was echt, alleen de wijze waarop ze daar destijds invulling aan gaf (veel stappen) paste niet bij haar. De Candida leerde haar om volop te leven op een wijze die wel bij haar past. Wat ze echt wil met haar leven moet ze niet meer uitstellen.
Twee weken na de sessie kreeg ik een mailtje van de betreffende vrouw waarin ze me schreef dat ze van de Candida was genezen.

De essentie van herstel van Candida albicans is daarom een gezond dieet (eventueel met extra probiotica) en innerlijk werk waarbij je onderzoekt wat de schimmelinfectie je te zeggen heeft en hoe je die kunt transformeren. Het innerlijke werk kun je goed doen met de methode De Innerlijke Bevrijding.

Voel je fit, vrij & happy! met De Innerlijke Bevrijding

Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen. 

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

Button: Voel je fit, vrij & happy! Doe mee met De Ontdekking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie