Bewust manifesteren vanuit je essentie – 7 stappen!

21 jaar geleden werkte ik in de reclame. Het was leuk, creatief werk en het betaalde goed. En toch had ik het gevoel dat ik iets anders wilde. Iets dat meer bij paste en me meer voldoening zou geven. Toen wist ik nog niks van bewust manifesteren.

Nog lekker vaag…

Ik wist dat ik iets anders wilde, maar wist niet wat. Ja, het was toen nog lekker vaag: ‘Iets spiritueels, iets met het goddelijke’. Naïef als ik was stopte ik met mijn werk in de reclame.(Het leven hielp mij ook omdat mijn zakelijke compagnon besloot te stoppen).

Het was tijd om gehoor te geven aan mijn diepe zieleroep. Toen ik dat deed, had ik het gevoel dat ik van een rots afstapte: al mijn zekerheden verdwenen. Ik moest mezelf opnieuw uitvinden.

Uiteindelijk is het een prachtig proces geworden. Makkelijk was het niet altijd, leerzaam des te meer. In deze video vertel ik je wat ik geleerd heb. En hoe je vanuit je ware essentie je leven kunt vormgeven.

7 Stappen

Ik geef je 7 stappen die je kunt toepassen. Ik hoop dat het je inspireert en aanzet om vanuit jouw hoogste potentie te gaan leven. En dat het je net zo’n vervulling geeft als wat ik ervaar. Namaste!

Wil je ook je leven bewust manifesteren vanuit je essentie? Kom dan naar de 2-daagse ‘De Ontdekking: Leef je kracht & wijsheid!’. Daarin ervaar je en leer je hoe je dat kunt doen. Natuurlijk ben je ook welkom voor een persoonlijke sessie op dit gebied.

Wij – Judith en Arjen – vinden het erg fijn om je verder te helpen!

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding delen wij onze laatste inzichten, meditaties en oefeningen.

Alle video’s vind je op ons YouTube-kanaal. We hopen dat ze je inspireren!

De Ontdekking

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie