Agenda Judith en Arjen

Ervaringen van deelnemers aan De Opleiding & De Masterclass

Monique:
“Een heel vervullende opleiding, op alle gebied”

“Ik vind De Innerlijke Bevrijding geweldig en wil er professioneel mee werken. Ook voor mijn eigen leven is De Opleiding heel waardevol geweest; vooral voor de relatie met mijn man en in het werken met mensen. In het begin van dit traject dacht ik ‘er moet heel wat gebeuren aan mijn relatie’, maar gelukkig is er gedurende deze 1,5 jaar veel ten goede gekeerd.

Nieuwe tools

Door de Opleiding en alle nieuwe tools die ik heb geleerd, kan ik mensen met veel meer gevoel en bewustzijn begeleiden. Ik heb ook een coachingsopleiding gedaan maar ik vind De Opleiding van de Innerlijke Bevrijding echt veel sterker. Coachen is toch vaak op het ego gericht, terwijl ik met de Innerlijke Bevrijding, en juist ook met de Kwantummethode en allerlei andere technieken die ik in De Opleiding heb geleerd, kwesties bij mijzelf en bij andere mensen echt oplos.

Een van de mooie dingen die ik heb ingezien tijdens de Opleiding was dat alles, echt alles bij mijzelf begint. Zelfs de diepte van de sessies voor de casussen met anderen die ik voor De Opleiding heb gedaan waren afhankelijk van hoe ik er op dat moment in stond. Dus hoe mijn bewustzijn op dat moment was. 

Alles vanuit nieuwsgierigheid

Wat ik waardevol vind aan de Opleiding is dat ik echt goed heb leren ‘intunen’. Dus iemands energie waarnemen en daar dan vervolgens gericht een sessie op doen. Bij de Opleiding gebeurt alles vanuit nieuwsgierigheid, dat houdt het erg licht. Bij mij en de andere deelnemers zijn weinig tranen gevloeid: dat proces is voor het grootste deel al bij de Verdieping gedaan. 

Het hele traject rondom de Innerlijke Bevrijding zie ik nu als volgt:

Bij De Ontdekking word je ervan bewust dat je een kliko met troep hebt die je niet dient.

Bij De Verdieping leer je die kliko te legen.

Bij De Vervulling / Opleiding zorg je ervoor dat er geen nieuw afval bij komt en leer je om te creëren wat je juist wel wilt.

 Al met al vind ik het een heel vervullende opleiding, op alle gebied. Het maakt eigenlijk niet uit wat je achtergrond is of waar je het voor wilt gebruiken: of het nu gaat over je relaties, werk, kwaliteiten of creativiteit het helpt je leven echt naar een hoger niveau te brengen. Het heeft mijn bewustzijn in ieder geval flink vergroot. En daardoor ga je het vanzelf over brengen op andere mensen. En dat is waar ik nu al mee bezig ben: mijn eigen praktijk opzetten en zo mensen ten dienste te zijn”.

Joost:
“Ik sta nu veel vrijer in het leven. Zelfs op mijn werk”

“De Masterclass was een uiterst waardevol traject dat ik echt voor mijzelf heb gedaan. Het heeft me vooral veel bewustzijn gebracht op alle gebieden.

Ik voel me nu veel vrijer in het leven staan dan daarvoor. Een voorbeeld: werk is voor mij altijd belangrijk geweest en vaak – vanuit het ego – een middel om iemand te zijn. Ik werk als communicatieadviseur bij een gemeente en tijdens dit traject heb ik in mijn dagelijks werk gemerkt dat ik veel meer bij mijzelf blijf dan eerder. Ik blijf trouw aan mijn essentie. In het contact met andere communicatieprofessionals gaat het gesprek dan meer over het werkelijk contact maken met mensen. In plaats van het doorgeefluik voel ik me meer de partner en coach, met wie of voor wie ik ook werk.

Weet steeds beter hoe energie werkt

Wat ik bijzonder vind aan De Masterclass is dat je je nog meer bewust wordt van het feit dat alles en iedereen in essentie uit energie en bewustzijn bestaat. En dat je steeds beter weet en voelt hoe dat werkt. Daar heb ik niet alleen veel profijt van in mijn relatie met mijn vrouw en kinderen, maar ook op mijn werk. Intuïtief voel ik nu veel beter aan hoe iemand in elkaar steekt en weet dus ook hoe ik iemand het beste kan benaderen”.

Lieke:
“Heel voldoenend om mensen weer bij zichzelf te zien komen”

“Het bijzondere van De Opleiding vind ik dat je een compleet overzicht krijgt van hoe energie werkt. Bij jezelf, maar ook bij anderen. Tijdens De Opleiding zijn we nog veel meer de diepte in gegaan dan tijdens de Verdieping. We hadden een heel fijne groep en Arjen bracht het zuiver en sterk, zonder ego.

Van tevoren zien aankomen

We hebben geleerd om naar andere mensen te kijken. Te zien waar ze vandaan komen, voor wat betreft hun karakterstruktuur, hoe hun energie is en waar de opening bij hen is om hen te kunnen helpen. Als ik nu met iemand die ik niet ken een sessie doe, dan vallen me veel meer dingen op. Hoe ze zijn en wat ze zeggen zie ik als het ware van tevoren aankomen.

Na de Opleiding is alles waar de Innerlijke Bevrijding voor staat veel meer verinnerlijkt waardoor ik gerichter kan begeleiden. Het is zo mooi om te zien hoe iemand is voor en na de sessie, veel lichter en tot hun eigen kern gekomen. Inmiddels heb ik een kamer in mijn huis ingericht als praktijkruimte!”

Els :
“Ik ben tot mijn verrassing een leider geworden: van mijzelf en van anderen”

Tijdens De Masterclass heb geleerd is hoe ik mijn energie hoog houd. Als ik dat doe betekent dat niet alleen dat ik me beter voel, maar ook dat ik mijzelf in een positievere staat breng, waardoor mijn ervaringen ook positiever worden.

Wat er  aan mij is veranderd, is dat ik nog lichter door het leven ga. De Kwantummethode heeft dit enorm versneld. Met deze methode ga je nog meer de diepte in; tijdens zo’n sessie wordt je door het oneindige bewust geleid naar ‘plekken’ in je waar heling nodig is en dat geeft geweldige inzichten.

Nieuwe baan gecreëerd

Tijdens De Masterclass heb ik een nieuwe baan gecreëerd. Ik geef nu leiding aan een docententeam op twee vestigingen voor huiswerkbegeleiding en heb veel contact met kinderen. Eerlijk gezegd had ik drie jaar geleden niet voor mogelijk gehouden dat ik dit werk zou doen. Tijdens De Masterclass heb ik geleerd om leiding aan mijzelf te geven. En ook om een duidelijke visie te hebben en daar elke dag voor te gaan. Tot mijn verrassing ben ik een leider geworden, van mijzelf en van anderen.

Video-interview met Linda:
‘Super waardevol. Echt een cadeau!’

‘Mijn eigen proces is veel verder uitgediept. Het is mijn way of life geworden’.

Ja, ik meld mij graag aan

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen