5-daagse training

‘Puur jezelf zijn als vrouw’

Start februari 2024 in Hilversum

In dit traject speciaal voor vrouwen draait het om jezelf durven zijn en volledig in je kracht gaan staan als vrouw. Het gaan ervaren dat jij compleet bent en van daaruit in alle facetten van je leven kunnen worden wie jij wilt zijn. Niet zozeer om de meest fantastische vrouw aller tijden te worden, maar om volledig jezelf te durven en kunnen zijn. Gewoon met wat jij hier neer te zetten hebt, te ervaren, doorheen te gaan en te ontwikkelen.

In deze vijf dagen kun je onderzoeken en ontdekken hoe jij op een vervullende, inspirerende en liefdevolle wijze invulling kunt geven aan je vrouw-zijn. Het is zowel mijn persoonlijke ervaring als mijn ervaring in sessies en workshops dat de verschillende rollen die wij als vrouw hebben, ervoor kunnen zorgen dat we niet volledig vormgeven aan ons leven zoals we zouden willen.

Het is mijn wens voor iedere vrouw dat zij haar leven leidt op haar manier, authentiek en vol vreugde, vanuit haar eigen wijsheid en wie zij in essentie is.

Voor wie?

Dit traject is bedoeld voor jou als jij je, samen met anderen, wilt verdiepen in specifieke vrouwenthema’s en vrij wilt worden op die gebieden.

Voor vrouwen die al enigszins bekend zijn met de methode De Innerlijke Bevrijding en onze werkwijze, omdat ik daar deze dagen mee ga werken.

Waarom een traject alleen voor vrouwen? Omdat ik in mijn eigen ontwikkeling van de afgelopen jaren heb gemerkt dat bepaalde facetten voor Arjen en mij anders zijn. Niet alleen omdat wij andere persoonlijkheden hebben, andere patronen en ervaringen in het leven en dergelijke, maar ook omdat Arjen een man is en ik een vrouw ben. Daarom is het bijzonder waardevol en belangrijk specifiek met het vrouw-zijn aan de slag te gaan.

De dagen zijn opgebouwd met oefeningen, meditaties, sessies van De Innerlijke Bevrijding en systemisch werk rond de volgende thema’s:

Dag 1: Jouw (ziele)pad: hoe geef je vorm aan je leven vanuit je vrouw-zijn en wat kom je daarin tegen?

Ken jij je (ziele)pad? Dat wat je hier komt doen. En durf jij voor dat pad te gaan? Hoe ga je op weg? Wat zijn de hobbels die je al bent tegengekomen of die je verwacht?

Dag 2: Vrouwenkracht en de balans van het vrouwelijke & mannelijke in jezelf.

In jou is een enorme potentiële kracht die je in staat stelt jezelf neer te zetten. Vrouwenkracht vanuit je essentie. Die kracht mag volledig stromen. En daarnaast is er het vrouwelijke en mannelijke in je. Als die in balans zijn en stromen, ben je niet afhankelijk van wat dan ook buiten jezelf. Dan sta je volledig in je eigen kracht.

Dag 3: De vrouwelijke cyclus en alles wat daarbij hoort (o.a. menstruatie, zwangerschap, vruchtbaarheid, overgang).

De vrouwelijke cyclus is een waardevol iets. Echter, in onze cultuur en maatschappij wordt het vaak gezien en ervaren als last. Wat is het geschenk van de verschillende fases die je meemaakt als vrouw? Kun jij je daarin openen en je eraan overgeven?

Dag 4: Erkenning van de rol van pijnlijke gebeurtenissen in je leven, hoe je daarmee om kunt gaan en verandering kunt brengen in de impact ervan.

Ieder van ons heeft pijnlijke situaties meegemaakt in haar leven. Maar, de impact die een gebeurtenis nog op ons heeft, is verschillend. Bovendien zijn er niet alleen onze pijnpunten, maar ook die van onze familielijnen en vanuit het collectief van alle vrouwen, waar we op aangehaakt kunnen zijn. Bewust worden van de rol van pijnlijke gebeurtenissen in jouw leven is de eerste stap. Inzicht krijgen in hoe je ermee om kunt gaan, brengt verandering.

Dag 5: De wereld om ons heen – op zoek naar de rol en bijdrage van jou als vrouw daarin.

Ga voor de beste versie van jezelf en je leven en durf daarbij groot te denken en te doen. Inzicht krijgen in jouw talenten, dromen en verlangens, zodat jij die vorm kunt geven in de wereld. Oftewel jouw unieke rol in en bijdrage aan de wereld.

Reviews van vrouwen uit de eerste groep

‘Lieve Judith, wat ben ik blij dat je mij hiervoor hebt uitgenodigd. Een prachtig traject op een erg fijne locatie. Iedere keer werden we warm welkom geheten door jou met jouw liefdevolle stelligheid dat we de diepte in gingen maar die oké zou zijn. Jij hebt mij meegenomen in de avonturen van het vrouw-zijn. Hoor je eigen klaagzang en duik erin dan ervaar je een verrassingsreis met veel kadootjes. Ik heb kennis gemaakt met de vrouwen uit mijn verleden en van mijn familielijnen. Ik heb leren kijken naar vrouw-zijn zoals ik nog niet eerder gedaan heb en het is prachtig en erg waardevol. Met vertrouwen duik ik de overgang in, uitkijkend naar de kadootjes die ik mag gaan ervaren. Dankjewel voor deze inzichten die ik heb mogen ontvangen door deze reis met jou te bewandelen. Ik juich elke vrouw toe dit zichzelf te gunnen.’

Monique

‘Puur jezelf zijn als vrouw was voor mij een diep transformerend traject. Ik ben beter gaan voelen waar mijn verlangens en behoeften liggen en heb nog meer geleerd om voor mijzelf te gaan staan vanuit authenticiteit. Ik heb ervaren hoe je de vrouwelijke energie kan inzetten en deze in balans kan brengen met de mannelijke energie. Judith weet een liefdevolle en veilige ruimte te creëren waar alles er mag zijn en weet je precies naar blokkades te begeleiden die je nog belemmeren zodat je deze kan loslaten. Ik zou dit traject aan iedereen aanraden die nog meer vreugde, kracht en vrijheid wil ervaren.’

Esther

Data

vrijdag 16 februari 2024
vrijdag 22 maart 2024
vrijdag 26 april 2024
vrijdag 31 mei 2024
vrijdag 5 juli 2024

Tijd
09.30-17.00 uur

Plaats
House of Vitality, Hilversum

Deelnamebedrag
€ 875,- voor 5 dagen

Groepsgrootte
max. 6 vrouwen

Over Judith

Naast samen met Arjen de methode, het boek en de workshops van De Innerlijke Bevrijding te hebben ontwikkeld, heb ik een opleiding gevolgd in systemisch werk, TA en NLP. Mijn eigen ervaringen in het leven (o.a. kindermisbruik, gepest zijn, een eetstoornis, whiplash en scheiding) dragen bij aan de wijze waarop ik invulling kan geven aan dit traject. Daarnaast zijn de verschillende rollen die we als vrouw kunnen hebben – partner, moeder, vriendin, collega e.d. – mij zeer bekend 😉

Als je vragen hebt of nog meer informatie wilt, bel of mail me dan.

Je bent van harte welkom! ❤️

Aanmelden

Voor aanmelding of meer informatie bel Judith (06 22795521) of mail naar judith@deinnerlijkebevrijding.nl.

Je kunt ook onderstaand formulier invullen.

Ja, ik meld mij aan voor de 5-daagse ‘Puur jezelf zijn als vrouw’ Graag ontvang ik de e-mail met de bevestiging van deelname, alle praktische informatie en het intakeformulier.