Hoe je daadwerkelijk je visie realiseert: Dorien van Nieukerken (Heart House) & Arjen Slijp

Dorien van Nieukerken had een duidelijke visie: zij wilde een groot en inspirerend centrum voor persoonlijke ontwikkeling creëren. Sinds deze zomer heeft Bussum ‘Heart House’; een een groot verzamelpand waarin haar Heart to Heart Centrum voor welzijn en inspiratie is gevestigd.

Het heeft 4 grote zalen, behandelkamers, een café en prachtige lange gangen. Ook werken er coaches, trainers en duurzame ondernemers in dit gebouw. Ooit was het pand een Huishoudschool gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Nu is het een oase van rust, ruimte en positieve energie.

In dit interview vertelt Dorien hoe zij haar visie heeft neergezet. Hoe ze met tegenslagen is omgegaan, hoe zij de juiste mensen om zich heen heeft verzameld (financier, architect, projectbegeleider etc.) die allemaal haar visie hebben gesteund en mogelijk hebben gemaakt.

Heb jij een droom of visie en je wilt weten hoe je die neerzet? Wil je weten waarom creativiteit zo belangrijk is en hoe het beste kunt meegaan met de flow? Kijk dan zeker naar dit interview.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *