De Ontdekking

Ontdek dat het mogelijk is om zelf de kwaliteit van je leven te verbeteren.

In deze tweedaagse workshop ervaar je de helende en creërende werking van De Innerlijke Bevrijding. Je gaat voorbij aan je conditioneringen en patronen en ervaart jezelf als vreugde, liefde en als een oceaan vol mogelijkheden.

De workshop is geen theoretisch verhaal en gaat verder dan het boek: gedurende 2 dagen ga je een proces van heling en bewustwording in. Zo ga je aan den lijve ervaren hoe je negatieve energie die de oorzaak is van problemen in je leven omzet naar positieve energie.

Van het ego naar het pure bewustzijn dat je bent

Je gaat van het ego – dat het probleem in je leven heeft gecreëerd – naar het ervaren van het bewustzijn dat je in essentie bent (kracht, vrijheid, rust, vrede, liefde). Wanneer je dit ervaart komt er krachtige energie vrij die een diep helende kracht heeft en van waaruit je makkelijker creëert wat je werkelijk wilt. Tijdens de workshop leer je hoe je De Innerlijke Bevrijding zelf kunt doen. Daar heb je de rest van je leven profijt van: als je een kwestie ervaart, kun je er meteen een sessie op doen.

Tijdens de workshop doe je twee sessies op kwesties in je leven. Een andere deelnemer begeleidt jou in deze sessies. Je ruimt opgeslagen emoties op, doorziet het stemmetje in je hoofd (het ego), vergeeft jezelf of andere mensen, krijgt waardevolle inzichten en ervaart je jezelf tenslotte als puur bewustzijn.

Wat kun je na De Ontdekking en wat heb je daarna nog te doen? 

Tijdens de workshop ga je een proces aan met jezelf. Je gaat inzien hoe heling en bewustwording werkt en leert hoe je een ander – en daarmee jezelf – goed begeleidt in een sessie. Ook doe je – met een andere deelnemer als begeleider – twee sessies op kwesties die bij jou spelen of op wat jij wilt creëren in je leven.

Fysieke en emotionele heling en bewustwording is een proces. Tijdens De Ontdekking zet je een belangrijke stap. Je leert hoe je De Innerlijke Bevrijding doet en ervaart dat het diep en krachtig werkt.

Maar, je bereikt meer als je na De Ontdekking doorgaat met je proces. Dat betekent: ook na De Ontdekking regelmatig sessies doen om kwesties te blijven opruimen. Je kunt dat kosteloos met andere deelnemers van De Ontdekking doen (door sessies met elkaar uit te wisselen) of je kunt deelnemen aan De Verdieping. Tijdens dat jaartraject ga je met Arjen en een groep mededeelnemers verder op pad om gezamenlijk een zeer transformerend jaar te beleven.

Programma:

Zaterdag

Hoe werkt De Innerlijke Bevrijding? Hoe ruim je blokkades op en ervaar je het bewustzijn dat je in essentie bent, zodat je gezondheid, hoe je je voelt en relaties verbeteren en je meer plezier in je werk ervaart?

Zondag

Wat wil je bewust creëren in je leven en hoe kun je dat makkelijker realiseren?

Programma-onderdelen:

  • Uitleg over waarom en hoe jij een positieve invloed kan hebben op je gezondheid, hoe je je voelt, relaties en werk.
  • Arjen vertelt inspirerende verhalen uit zijn eigen leven en zijn praktijk
  • Je ervaart en leert op een goede en effectieve manier sessies van De Innerlijke Bevrijding te doen. Ieder mens heeft blinde vlekken waardoor sessies niet goed of optimaal verlopen. Tijdens de workshop maakt Arjen je ervan bewust wat jouw blinde vlekken zijn.
  • Je doet twee sessies van De Innerlijke Bevrijding op kwesties die bij jou spelen.
  • Je geeft twee sessies aan andere deelnemers. Daardoor zie je nog beter in hoe kwesties ontstaan en wat jij kunt doen om de kwaliteit van je leven zelf te verbeteren.
  • Je krijgt diepe antwoorden van het bewustzijn dat je in essentie bent op vragen die voor jou belangrijk zijn.
  • Je ervaart hoe het ego in jou werkt en doorziet de egopatronen zodat ze minder grip op je hebben.
  • Je ervaart hoe je makkelijker kunt creëren wat je wilt.
  • Je ontvangt een map met het stroomschema van De Innerlijke Bevrijding, inclusief extra oefeningen en aanwijzingen die niet in het boek staan.
  • Na afloop krijg je alle emailadressen van je mededeelnemers, zodat je ook na de workshop sessies kunt blijven uitwisselen. Zo kun je jouw proces van heling, bewustwording en creatie ook na de workshop voortzetten.

‘Nog steeds een heel bevrijdend gevoel. Ik heb dingen losgelaten waarvan ik nooit dacht dat ik die los zou laten.’

Sophie
Sophie

Ik ben er graag bij!

De locatie van De Ontdekking is centrum ‘Heart House’ in Bussum.

De deelnemersbijdrage voor De Ontdekking: € 295,- (incl. BTW)

Als je graag wilt deelnemen, maar je kunt het echt niet betalen, dan kun je contact met me opnemen. We kunnen dan gezamenlijk bekijken hoe je wel kunt deelnemen.

In de agenda vind je een overzicht van de eerstvolgende workshop

Om je aan te melden of meer informatie te ontvangen over De Ontdekking kun je
Arjen bellen op 06 22936517 of hem mailen naar arjen@deinnerlijkebevrijding.nl.

Je kunt natuurlijk ook onderstaand formulier invullen.

Ja, ik meld mij aan voor De Ontdekking. Graag ontvang ik de e-mail met alle praktische informatie en het intakeformulier.