Over Arjen Slijp

Arjen Slijp heeft de chronische vermoeidheidsziekte ME/CVS gehad en lag een aantal jaren op bed. Hij bezocht verschillende artsen en therapeuten, maar bleef uitgeput. Pas toen hij de blokkade die de ziekte veroorzaakte – opgeslagen emotionele pijn – had opgeruimd, kon hij genezen.

Nadat Arjen was genezen van ME, liep hij later tegen vele andere kwesties bij zichzelf aan: onzekerheid, gevoelens van onveiligheid en het onvermogen om langdurig in een relatie te blijven. Op een gegeven moment wilde hij de oorzaak van deze kwesties net als bij de ME/CVS op het diepste niveau helen. Zo is De Innerlijke Bevrijding ontstaan.

Arjen (1968) geeft al 20 jaar persoonlijke sessies en workshops op het gebied van bewustwording, heling en creatie. In 2002 is hij met zijn werkzaamheden in de communicatie gestopt – hij was onder meer eigenaar/partner van een reclamebureau – en legt zich sindsdien volledig toe op heling en bewustwording.

Lezingen voor het bedrijfsleven

Arjen geeft ook workshops en lezingen aan bedrijven en organisaties, met onderwerpen als stress-vermindering, optimale prestatie, flow, menselijk gedrag, authentiek leiderschap of natuurlijk De Innerlijke Bevrijding.

De lezingen zijn inspirerend, down-to-the-ground en praktisch. Arjen heeft met een partner het reclamebureau Tafel 23 geleid. Daarnaast heeft hij jarenlang bij TBWA/Company Group gewerkt. Arjen is aangesloten bij de Speakers Academy.

Arjen heeft lezingen en workshops gegeven aan onder meer:

 

Contact

Als je een vraag hebt, mail of bel me dan gerust:
E-mail: arjen@deinnerlijkebevrijding.nl
Telefoon: 06 22 93 65 17

Individuele sessies geef ik in Heart House, het centrum voor welzijn en inspiratie. Het adres van Heart House is Huizerweg 54, 1402 AD Bussum.
Je kunt er gratis parkeren en het centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bezoekadres:

Huizerweg 54

1402 AD Bussum

Postadres:

Van Riebeeckstraat 5,
1403 XH Bussum