Hoe kun je minder stress ervaren?

We hebben allemaal een druk leven. Werk met deadlines, een gezin, een partner, vrienden. En dus ervaren we stress: want we moeten zoveel. Het lijkt alsof stress van buiten jou komt: het lijkt bijvoorbeeld alsof het werk je stress geeft. Maar dat is niet zo. Het is jouw houding ten opzichte van het werk dat de stress veroorzaakt. Hoe kun je dan minder stress ervaren?

‘Stress’ is dus geen objectieve waarheid. Dat is de reden waarom de een in een identieke situatie wel spanning ervaart en een ander volkomen ontspannen is. Natuurlijk zijn er vaak uitdagende situaties in ons leven, waardoor er allerlei ’triggers’ in onszelf worden geactiveerd. Maar dan nog gaat het er om hoe jij daarop reageert. Uiteindelijk is stress dus het gevolg van jouw perceptie van een bepaalde situatie. 

Onbewuste overtuigingen en reflexen

Gelukkig is het mogelijk om die preceptie, die nagenoeg geheel wordt aangestuurd door je onbewuste overtuigingen en reflexen, te veranderen. Dat kun je heel goed doen met de methode De Innerlijke Bevrijding. Met die methode verander je je onbewuste overtuigingen en patronen en ervaar je een diepe rust in jezelf. En je merkt dat je je werk, of datgene wat je stress oplevert, ook prima kunt doen vanuit die diepe rust. Sterker nog, dat werkt nog beter en effectiever voor je. Want voor de meeste mensen geldt dat de kwaltiteit van hun werk sterk daalt als zij (langdurig) stress ervaren. 

In dit filmpje vertel ik hoe je de hoeveelheid stress in je leven kunt verminderen. En toch tegelijkertijd van alles kunt doen en kunt bereiken. Zonder stress ben je namelijk — dit is wetenschappelijk bewezen — creatiever en productiever. Ik wens je een ontspannen en stressvrij leven! ☺

Wil je minder stress ervaren?

Als dit voor jou een onderwerp is dat in je leven speelt, dan kun je overwegen om hier een persoonlijke sessie op te doen of deel te nemen aan de transformerende 2-daagse De Ontdekking

Wil je meer weten over transformatie, bewustwording en heling? Op De Facebook-pagina van De Innerlijke Bevrijding deel ik mijn laatste inzichten, meditaties en oefeningen. 

Al mijn video’s vind je op mijn YouTube-kanaal. Ik hoop dat ze je inspireren!

Button: Voel je fit, vrij & happy! Doe mee met De Ontdekking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie